De bus van je dromen: nu IN DE SHOWROOM!

KOM De Volkswagen ID. Buzz BEWONDEREN!

De Volkswagen ID. Buzz (personenvariant) zet de toon voor de toekomst. De bus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. En de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Naast de ID. Buzz is er ook een  bedrijfswagenvariant namelijk de ID. Buzz Cargo.

De ID. Buzz nu bestelbaar vanaf € 69.990,-.
Kom je een proefrit maken?
ID-Buzz-1st-schuinvoor.png

Proefrit aanvragen

ID. Buzz

De ideale eigentijdse gezinswagen

Met het hele gezin én aanhang op avontuur? En dan het liefst zo duurzaam mogelijk? De ID. Buzz maakt duurzaam rijden toegankelijker, comfortabeler en prettiger. Met een volledig vernieuwd interieurconcept, waarin digitale innovatie en enorme flexibiliteit de hoofdrol spelen. De eigentijdse ID. Buzz komt naar je toe!


Vanafprijs: € 69.990,- (incl. BTW)

Houd me op de hoogte

DE SPECIFICATIES VAN DE ID. BUZZ:

» 100 % elektrisch

» Actieradius 424 km (WLTP)

» Accupakket met capaciteit van 77 kWh

» Accu van 5 naar 80% opgeladen in ca. 30 minuten

» Plaats voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage 

 

Een eerbetoon aan een icoon!

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. De ID. Buzz is volledig elektrisch. Altijd verbonden met de wereld om je heen.
En met alle features die duurzaam rijden extra comfortabel maken.

√ Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz wordt dankzij het zonnedak vergroot;.

√ Met een kleine draaicirkel neemt hij weinig plaats in het verkeer in.

√ De ID. Buzz is voorbereid op autonoom rijden. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor jou als bestuurder.

√ Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling

√ De auto ontgrendelt zich bij het herkennen van je gezicht, waarschuwt je voor fietsers en herkent vermoeidheid op basis van je oogactiviteit.  

Houd me op hoogte

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten of wijzigingen voorbehouden. Acties geldig t/m juni 2023 of zo lang de voorraad strekt.Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden. De Vakantiegeld Verdubbelaar is o.b.v. 50% eigen inleg en 50% verdubbeling door Van den Udenhout. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.