koop of lease de  vw id.5 én stap direct in!

Stap in de nieuwste Volkswagen. De 100% elektrische en zeer stijlvolle coupé, de ID.5. Deze luxe auto is direct uit voorraad leverbaar. Zakelijk profiteer je ook nog eens van lage bijtelling en aantrekkelijke acties via Van den Udenhout Lease

Elektrisch rijden was nooit zo aantrekkelijk, maak jij de switch? Kom gerust eens proefrijden!

bekijk de voorraad

elektrisch-icoontje.png

id5-pro-render-v2-1.png

VOLKSWAGEN ID.5 PRO

Koop vanaf: € 50.890,-
Lease met 16% bijtelling*


 Standaard uitgerust met:

 Lane Assist

 Adaptive Cruise Control

 Navigatiesysteem Discover Pro

 Parkeersensoren voor en achter

 Koplampverlichting LED

 Automatische airconditioning

 

BEKIJK DE VOORRAAD

 

id5-gtx-renderv3.png

VOLKSWAGEN ID.5 GTX

Koop vanaf: € 58.590,-
Lease met 16% bijtelling*


Extra uitgerust met:

 Koplampverlichting LED Matrix

 Velgen 'Ystad' 20 inch

 Bumpers in GTX design

 Daklijst en C-stijl in 'antraciet'

 

 

 

PLAN EEN PROEFRIT IN

Kies jij voor deze

elektrische

Volkswagen?

 

Plan een proefrit

Standaard zeer rijk uitgerust...

Actieradius ID.5 tot 516 km

Beschikbaar met diverse optiepakketten

8 jaar garantie op de accu

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

2 jaar garantie op de hele auto

Slimme assistenten

 

Standaard met o.a.:

Lane Assist

Adaptive Cruise Control

Navigatiesysteem Discover Pro

Parkeersensoren voor en achter

Koplampverlichting LED

Automatische airconditioning

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van CubeCharging. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig! Dat maakt CubeCharging de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen. 

Klik hier voor meer info

header-actie-groot-zakelijk.jpg

zakelijk LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

Meer informatie over Van den Udenhout lease

Enyaq-5-zakelijk.jpg

private lease bij van den udenhout

De Volkswagens ID.3 en ID.4 zijn uitermate geschikt voor private lease. We bieden een enorm scherp actietarief aan, samen met de overheidssubsidie op elektrische modellen stap je hierdoor ongekend voordelig in.

Private lease staat voor gemak. Je betaalt zelf alleen nog je energiekosten. Onder andere onderhoud, afschrijving, verzekering, wegenbelasting, schadeherstel en banden zijn inbegrepen bij je abonnementskosten! Dat alles ook nog onder betrouwbare 'keurmerk private lease'.

 

meer info over private lease

Deze actie is geldig t/m december 2022 of zolang de voorraad strekt.

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Beschikbaarheid in overleg en zo lang de voorraad strekt.  (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. 

*De Private Lease actieprijs geldt voor de instapmodellen en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door VW Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease exclusief EV-subsidie van € 70 p/m over 4 jaar (€ 3.350 totaal) bij een netto catalogusprijs van niet meer dan € 45.000, inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. 

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.