koop of lease de  vw id.5 én stap direct in.
PROFITEER TOT € 5.650,- KLANTVOORDEEL!

Stap in de volledig elektrische SUV coupé van Volkswagen. De zeer stijlvolle ID.5 combineert de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En hij is direct uit voorraad leverbaar! 

Zakelijk profiteer je van lage bijtelling en scherpe leasetarieven via Van den Udenhout Lease. Elektrisch rijden was nooit zo aantrekkelijk, maak jij de switch? Kom gerust eens proefrijden!

bekijk de voorraad

elektrisch-icoontje.png

VWID5Pro-1.pngVOLKSWAGEN ID.5 PRO BUSINESS

Normaal: € 56.490,-
Extra klantvoordeel: € 2.950,-
Business pakket voordeel: € 2.700,-
Nu vanaf: € 50.840,-


Full operational lease: € 724,- p/m*

Netto bijtelling vanaf: € 303,- p/m

Lease met 16% bijtelling*


 Standaard rijk uitgerust met o.a.:

77 kWh Pro accu, 128 kW / 174 pk

Velgen 'Hamar' 19 inch

 Navigatiesysteem Discover Pro

 Parkeersensoren voor en achter

 Koplampverlichting LED

 Automatische airconditioning

BEKIJK DE VOORRAAD 

VWID5ProBusiness.png

VOLKSWAGEN ID.5 GTX

Normaal: € 61.990,-
Extra klantvoordeel: € 2.950,- 
Koop vanaf: € 59.040,-


Full operational lease: € 839,- p/m*

Netto bijtelling vanaf: € 356,- p/m

Lease met 16% bijtelling*


Extra uitgerust met o.a.:

220 kW / 299 pk elektromotor (4MOTION)

Velgen 'Ystad' 20 inch

Koplampverlichting LED Matrix

Exterieur in GTX design

 

 


PLAN EEN PROEFRIT IN

Standaard zeer rijk uitgerust...

Actieradius ID.5 tot 516 km

Beschikbaar met diverse optiepakketten

8 jaar garantie op de accu

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

2 jaar garantie op de hele auto

Slimme assistenten

 

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. 

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

 

klik hier voor meer info

header-actie-groot-zakelijk.jpg

zakelijk LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

Meer informatie over Van den Udenhout lease

Enyaq-5-zakelijk.jpg

private lease bij van den udenhout

De Volkswagen ID.5 is uitermate geschikt voor private lease. We bieden een enorm scherp actietarief aan, samen met de overheidssubsidie op elektrische modellen stap je hierdoor ongekend voordelig in.

Private lease staat voor gemak. Je betaalt zelf alleen nog je energiekosten. Onder andere onderhoud, afschrijving, verzekering, wegenbelasting, schadeherstel en banden zijn inbegrepen bij je abonnementskosten! Dat alles ook nog onder betrouwbare 'keurmerk private lease'.

 

meer info over private lease

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten of wijzigingen voorbehouden. Het voordeel van € 2.950 ontvang je op de genoemde consumentenadviesprijs. Het voordeel is nog niet verwerkt in de genoemde consumentenadviestarieven op de website en in prijslijsten. Het voordeel is van toepassing voor particuliere koop, daarnaast is het voordeel ook van toepassing voor dealerleasemaatschappijen (Operational Lease). Het voordeel is niet te combineren met andere acties, zoals Private-Lease, of andere afspraken. Het voordeel ontvang je bij alle erkende Volkswagen-dealers in Nederland en zal verwerkt worden op de verkooporder, de fiscale waarde zal niet verlaagd worden. Actie geldig tot en met 30 juni 2023 of zo lang de voorraad strekt.  Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. Zakelijke lease aanbiedingen verlopen via Van den Udenhout Lease.