Zakelijke stunt op de alleskunner: de volkswagen Golf variant

Een auto leasen is voor de zakelijke rijder is een voor de hand liggende keuze. Jij zit dagelijks een heel aantal kilometers op de weg, en daarom wil je er zeker van zijn dat je het meeste auto voor je geld krijgt. De ruime en sportieve Volkswagen Golf is de beste keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze veilig en stijlvol rijden.

Voor een vast bedrag per maand kun jij bij Van den Udenhout een Volkswagen Golf Variant zakelijk leasen, zonder deze te bezitten. O.a. verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn hierbij inbegrepen.

Onze showrooms zijn open op afspraak. Maak direct een afspraak voor een verkoopgesprek. Online kun je ook nog steeds terecht voor bijvoorbeeld een offerte, taxatie, videocall of het kopen van een auto!

   

De alleskunner: de nieuwe Golf Variant

Profiteer nu van een scherp Full Operational Lease tarief via Van den Udenhout Lease

Lease de Volkswagen Golf Variant via Van den Udenhout Lease en profiteer van een ongekend scherp Full Operational Lease tarief!

VW_Golf-Variant-Style-trimlinecard.png

LEASE DE VW GOLF VARIANT life

O.a. met navigatie, donkere ruiten en daklijsten

Zakelijke lease per maand

Actietarief: € 489,-

Extra korting: € 54,-

Van den Udenhout tarief: € 435,-

VW_Golf-Variant-Life-trimlinecard.png

KOOP DE VW GOLF VARIANT

Koop vanaf € 28.690,-

Inruilpremie: € 1.500,- 

vw-GL5467_intro_back_women16x9.jpg

Ga voor de hoogste standaard met de nieuwe Golf Variant

De sportieve, ruime en digitale familieauto. De Golf Variant is meer Golf dan ooit. En met meer ruimte dan je ooit durfde te dromen - en dan hebben we het niet alleen over de bagageruimte. Ook op de achterbank zitten je passagiers er extra royaal bij. 

 

Bekijk de voorraad Golf

header-actie-groot-zakelijk.jpg

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ VAN DEN UDENHOUT lease

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER Van den Udenhout Lease 

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. De actieperiode is geldig t/m 30 april 2021 of zolang de voorraad strekt. De vanaf leaseprijzen zijn o.b.v. Full Operational Lease, 10.000 km per jaar en een looptijd van 48 maanden inclusief: Afschrijving en rente, Motorrijtuigenbelasting, Vervangend vervoer (Na 24 uur), Reparatie, onderhoud & banden, Pechhulp, Verzekering (Eigen risico: € 135,-).