STAP vanaf € 382,- p/m* IN EEN 100% ELEKTRISCHE GOLF én ontvang maandelijks nog eens € 83,- premie retour*!

Unieke actie EN DIRECT LEVERBAAR. nu bij koop met € 4.000,- OVERHEIDSSUBSIDIE OF bij private lease € 83,- premie per maand!*

De volledig elektrische e-Golf is duurzaam, innovatief en stil. Daarnaast is ‘ie standaard zeer rijk uitgerust én exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar! Gemiddeld bespaar je zo'n € 50,- per maand aan verbruikskosten t.o.v. de reguliere Golf. Profiteer ook nog eens van € 4.000,- overheidssubsidie op de e-Golf, bij private lease betekent dit € 83,- extra korting per maand! Hierdoor rijd je nu al een e-Golf vanaf € 382,- - € 83,- overheidspremie = € 299,- per maand*. Let op, deze actie is op beperkte voorraad beschikbaar, op = op! De overheidspremie dient zelf aangevraagd te worden en wij kunnen hier geen garantie voor geven.

STAP NU MET PRIVATE LEASE VANAF € 382,- P/M* IN DE 100% ELEKTRISCHE E-GOLF én ontvang maandelijks nog eens € 83,- premie!

 

 Profiteer tijdelijk van overheidssubsidie op elektrische auto's:

Ontvang bij elektrische auto’s nu € 4.000,- overheidssubsidie of € 83,- per maand bij private lease*. Op=op!

 

Schermafbeelding-2020-02-24-om-12-14-10.png

PRIVATE LEASE-DEAL

Private lease p/m (o.b.v. 48 mnd/10.000 km/j)

Van: € 488,-*

Voor: € 382,-

Extra overheidspremie: € 83,-

Hierdoor stap je in vanaf: € 299,-*

Voordeel o.b.v. 48 maanden: € 9.072,-


Bij Koop

Van: € 34.005,-

Voor: € 29.505,-

Extra overheidspremie: € 4.000,-

Totaal € 8.500,- korting! 

Schermafbeelding-2020-02-24-om-12-14-00.png

ZAKELIJKE DEAL

Met 8% bijtelling!

Tijdelijk bij Van den Udenhout vanaf: € 31.406,-

Netto bijtelling vanaf: € 82,- p/m


NU MET GRATIS CUBE LAAPOPLOSSING!*

De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar uw keuze. Het is een modulair systeem. Het oplaadpunt is naar uw wensen te personaliseren en is op bijna iedere ondergrond te plaatsen.

Wij ontwikkelden de Cube samen met F1RST en hij wordt lokaal geproduceerd op de High Tech Campus! 


INFORMEER NAAR ONZE SCHERPE ZAKELIJKE LEASE VOORSTELLEN OP MAAT!

Ons Business Center maakt graag een scherp voorstel op maat. Kijk voor meer info.

 

VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

✓ Geen BPM en wegenbelasting ✓ Slechts 8% bijtelling ✓ Zuinig en milieubewust ✓ Sneller optrekken ✓ Overheidssubsidie van € 4.000,- of € 83,- per maand ✓ én alléén nu extra voordelig!

 

Maak d.m.v. onderstaande video's alvast digitaal kennis met de e-Golf.

Voor een echte kennismaking en proefrit ben je van harte welkom in onze showrooms!

 

 

100% elektrisch met een actieradius van 230 km* en standaard zeer rijk uitgerust

Herkenbaar aan de blauwe design-accenten en ledverlichting. Standaard zeer rijk uitgerust met o.a. een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'. En bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar.

 

Schermafbeelding-2020-02-24-om-11-46-43.png

Liever een ander model?

Bekijk alle Volkswagen acties

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrisch rijden heeft veel voordelen: voor het milieu én voor jou. Zo stoot een elektrische auto geen CO2 en stikstof uit. Veel onderdelen van elektrische auto’s kunnen hergebruikt of gerecycled worden. En ook tijdens de productie wordt er al rekening gehouden met de uitstoot.

 

De aanschafkosten zijn op dit moment iets hoger dan die van een reguliere brandstofauto, maar je bespaart fors door belastingvoordeel (BPM en wegenbelasting), minder bijtelling en minder onderhoudskosten.

 

Bij een elektrische auto vind je veel minder bewegende onderdelen dan bij een verbrandingsmotor. Er is geen versnellingsbak, omdat er niet geschakeld hoeft te worden. Eenzelfde ervaring als rijden in een automaat dus. Je accelereert snel en traploos vanuit stilstand.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET VAN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig!

Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info

Actievoorwaarden

* Fouten voorbehouden, informeer naar de voorwaarden. De aanvraag van subsidie dient door jezelf te gebeuren en toewijzing en toekenning van de subsidie door de overheid zal worden bepaald. De actie is geldig t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt. Private lease tarief is inclusief de overheidssubsidie en geldig op geselecteerde actiemodellen en beperkte voorraad. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2020, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

Let op: het subsidiebudget van de overheid is beperkt. Zolang er nog budget is, kan je in aanmerking komen voor de subsidie. VW kan geen garantie geven op de uitkering van de subsidie door de overheid, en je dient de subsidie zelf aan te vragen.

Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP-testsystematiek. De maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.