DE VOLKSWAGEN OCCASIONCHECK

EEN COMPLETE INSPECTIE VOOR SLECHTS € 39,-
 vw-occasioncheck-header.jpg
Heb je jouw Volkswagen niet bij Van den Udenhout, of een andere officiële dealer gekocht? Plan dan nu de Occasioncheck.

 

WEET WAT JE KUNT VERWACHTEN

Heb je jouw Volkswagen niet bij Van den Udenhout, of een andere officiële dealer gekocht? Of sta je op het punt om jouw huidige Volkswagen te verkopen? Plan dan nu de Occasioncheck. Voor slechts € 39 krijgt je Volkswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden je vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvang je een inspectierapport van de bevindingen én ontvang je per e-mail een kortingscode van 25% korting op accessoires in de webshop.

Waarom een occasioncheck?

  • Jouw Volkswagen wordt nagekeken door een vakkundige monteur.
  • Direct inzicht in welke technische staat jouw Volkswagen verkeert.
  • Weet welk onderhoud je komend jaar kunt verwachten.

DEZE PUNTEN WORDEN NAGEKEKEN

VEILIGHEID
Banden
Natuurlijk controleert de monteur of de bandenspanning nog op niveau is. Ook wordt de slijtage onder de loep genomen: hoeveel profiel is er nog over en is er een gelijkmatig slijtagepatroon? 
Remmen
Onze monteur bekijkt zowel de remblokken als remschijven van jouw Volkswagen. Ook wordt er een remproef gedaan om er zeker van te zijn dat de remmen presteren zoals het hoort. 
Schade
Is er geen schade of roest te bekennen? En is er een eerdere (herstelde) schade geweest? De monteur controleert het.

ZICHT
Ruitenwissers
De ruitenwissers worden gecontroleerd op uitdroging en slijtage. Ook wordt de afstelling van de sproeikop en de ruitensproeiervloeistof nagekeken. 
Voorruit
Zelfs de kleinste oneffenheden komen aan het licht. Om grote scheuren te voorkomen, worden beschadigingen met een speciale hars gerepareerd. Dit kost je vaak niets als je WA+ of All Risk-verzekerd bent. 
Verlichting
De monteur controleert alle lichten op hun werking. Ook stelt hij, als dat nodig is, de hoogte goed af en zorgt hij ervoor dat het glas niet vaal is.

ENERGIE
Accucheck
De rust- en startspanning wordt gemeten, om te kijken of de accu nog voldoet. Ook checkt de monteur of er geen roest op de accu te vinden is. 
Uitlaatsysteem
De monteur loopt het complete uitlaatsysteem na op roestplekken, slijtage en lekkages. 
Distributieriem/-ketting
Een distributieriem is één van de belangrijkste onderdelen van de motor, deze wordt dan ook gecheckt op eventuele slijtage. 
Motorolie
Ook checkt de monteur of de motorolie aan vervanging toe is. Schone en verse olie is beter voor de motor en voor het brandstofverbruik.

TEMPERATUUR
Airconditioning
De airco is op warme dagen een welkome verkoeling én verbetert jouw concentratie als bestuurder. Koelt het systeem onvoldoende of ontstaan er nare geurtjes bij het starten van de auto? Laat dan een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling uitvoeren om dit te verhelpen en de koelcapaciteit te controleren. 
Verwarming
Ook op koude dagen wil je comfortabel autorijden. Daarom wordt getest of de verwarming optimaal werkt. 
Koelsysteem
Het koelsysteem zorgt ervoor dat je motor niet oververhit raakt. Daarom checkt de monteur of er geen lekkages zijn en vult hij indien nodig de koelvloeistof gratis aan.

NU MET 25% KORTING OP ACCESSOIRES IN DE WEBSHOP

Plan je nu de Occasioncheck? Dan ontvang je nadat je de check hebt laten uitvoeren per e-mail een kortingsvoucher van 25% korting op accessoires uit de Volkswagen webshop. Vind je favoriete Volkswagen product, voeg het toe aan je winkelmand en voer de ontvangen kortingscode in. De korting wordt dan automatisch verrekend bij bestellingen boven de € 100.

Bekijk alle accessoires

MAAK ONLINE EEN WERKPLAATSAFSPRAAK BINNEN 1 MINUUT

Deze afspraak duurt gemiddeld: 30 minuten.

Plan in voor € 39,-

VEELGESTELDE VRAGEN


WELKE VLOEISTOFFEN WORDEN ER GRATIS BIJGEVULD?
Indien noodzakelijk worden de volgende vloeistoffen bijgevuld: motorolie, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof.

WAT IS HET VOORDEEL VAN DE OCCASIONCHECK?
Als jij net een Volkswagen occasion hebt gekocht kun je de check laten uitvoeren zodat je weet in welke technische staat de auto zich bevindt. Als je jouw Volkswagen wilt verkopen kun je de check ook laten uitvoeren zodat je deze kunt overhandigen aan de nieuwe koper, deze weet dan in welke staat de auto zich bevindt.

HOE ONTVANG IK DE 25% KORTINGSVOUCHER?
Zodra de Occassioncheck is uitgevoerd bij Van den Udenhout wordt er een code geregistreerd in het systeem. Op basis van deze geregistreerde code ontvangt u per email de unieke kortingsvoucher van 25% korting op accessoires. Het is van belang dat u het juiste emailadres doorgeeft aan Van den Udenhout. De kortingsvoucher is eenmalig te gebruiken.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN VAN DE 25% KORTINGSVOUCHER?
De 25% korting geldt voor het gehele assortiment van de Volkswagen webshop, behalve montage orders en lichtmetalen velgen. Het minimaal besteedbaar bedrag is € 100 inclusief BTW.

HEB IK GARANTIE OP DE GECONTROLEERDE PUNTEN?
De occassioncheck is een momentopname, er kan geen beroep worden gedaan op Van den Udenhout of Volkswagen Nederland indien er een defect ontstaat op de nagekeken punten.

sidebar-naar-acties.png