RIJD MET EEN VEILIG GEVOEL DE WINTER DOOR

Voorkom stilstand deze winter met de Altijd Door Wintercheck van Volkswagen Bedrijfswagens. Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus na op 20 essentiële punten en vullen gratis de vloeistoffen bij. Plan dus snel een wintercheck en profiteer van extra voordelige originele accessoires.

bandenwissel-lkw.jpg

PLAN JOUW Bandenwissel IN
al vanaf € 41,- 

Vergeet niet tijdig de banden te wisselen. Met goede winterbanden verkort je in winterse omstandigheden de remweg. Wel zo veilig.


plan jouw bandenwissel in 

accessoires-lkw-1.jpg

Hoge kortingEN
op originele accessoires

Profiteer van hoge kortingen op accessoires zoals 20% korting op kunststof vloerplaten van SKILD en 10% korting op het Styling Pakket.


Bekijk de accessoires 

LKW-fietsendrager.jpg

THULE FIETSENDRAGER
MET € 209,- KORTING

Deze compacte en lichtgewicht fietsendrager is geschikt voor twee fietsen. De drager is makkelijk te monteren en heeft afneembare fietsarmen.


Bekijk de fietsendrager 

Is JOUW VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGEN 5 jaar of ouder? Maak dan gebruik van ECONOMY SERVICE

Standaard met 15% korting op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten*

4 jaar reparatiegarantie

√ Pechhulp in heel Europa**

√ Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte

√ Zonder afspraak binnenlopen voor klein onderhoud

Altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer

De hoogste kwaliteit met originele onderdelen

Behoud van fabrieksgarantie

Altijd lage onderhoudsprijzen

√ Gratis APK bij onderhoud

Gekwalificeerde merk-monteurs

Win-1-jaar-gratis-rijden-up-2.png

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

De actie geldt t/m 29 februari 2024. *Economy Service biedt voor alle Volkswagens, SEAT’s, Škoda's en Volkswagen Bedrijfswagens van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu's. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken. ** Elke auto die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.