lease nu een caddy cargo of transporter 6.1
en switch straks naar de elektrische id. buzz
!

Kun je niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch. Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wilt en switch naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

Flexlease de Caddy Cargo of transporter 6.1

Jij hebt nu de mogelijkheid om een nieuwe Caddy Cargo of Transporter 6.1 te leasen en - na de introductie - over te stappen op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1. Wanneer jij via Van den Udenhout Lease (via Full Operational- of Financial Lease) kiest voor de ID. Buzz, kun je kosteloos je Flexlease-contract van de Caddy Cargo of T.6.1 beëindigen. Je profiteert daarmee van een extra premie waardoor je voordeel na 18 maanden kan oplopen tot € 1.026,-.

 

Vraag een Flexlease offerte aan

 

Houd mij op de Hoogte van de ID. Buzz

Met de volledig elektrische ID. Buzz brengen we de iconische T1 'back to the future'. Dit betekent voor jou nóg meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. De ID. Buzz is nu te bestellen. We verwachten 'm in het najaar in onze showroomsHoud mij op de hoogte!

ID. Buzz Cargo

ID-bUzz-zakelijk.jpg

Net als de andere ID. modellen van Volkswagen, is ook de ID. Buzz Cargo gebouwd op het nieuwe MEB-platform. De ID. Buzz is 4.941 millimeter lang, 1.977 millimeter hoog en 1.963 millimeter breed. De elektromotoren leveren samen 374 pk, goed voor een sprint naar de 100 km/u in 5,3 seconden. De ID. Buzz Cargo is een bestelbus met een WLTP-bereik van 330 tot 550 elektrische kilometers. De ID. Buzz is nu bestelbaar!

 

Met ID. Switch wordt wachten ineens leuk!

Het full operational leasecontract op je Caddy of Transporter 6.1 sluit je af voor een looptijd die bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld 48 maanden en 20.000 km per jaar. Bovenop je leasebedrag betaal je een ID. Switch bijdrage. Als je overstapt, kun je de opgebouwde ID. Switch gebruiken als korting op je nieuwe ID. Buzz.

Voorwaarden:

Overstappen van een Caddy of Transporter naar de ID. Buzz, mag na 12 maanden.

√ De ID. Buzz moet via een operational lease, of financial lease contract afgenomen worden bij PON Financial Services.

√ De gebruikelijke Flexleasevoorwaarden van VWPFS zijn van toepassing op de ID. Switch.

√ De getoonde ID. Buzz is een concept car, getoonde afbeeldingen en informatie van de ID. Buzz zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 vrijblijvend adviesgesprek

 

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van de ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief. 

Houd mij op de hoogte

 Zakelijk rijden met Van den Udenhout lease

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

MEER INFORMATIE OVER van den udenhout lease

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW, BPM, afleveringskosten, leges en verwijderingsbijdrage. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.