De BESTE DEALS OP DE SUV's van SEAT

Direct uit voorraad met extreem veel voordeel EN GRATIS DSG-AUTOMAAT!

De stoere SUV wint steeds meer terrein onder Nederlandse automobilisten. Elk van onze SUV modellen heeft z’n eigen karakter. De Arona is compact en extra betaalbaar, de Ateca perfect voor in de stad en de Tarraco kenmerkt zich door luxe en ruimte. Voor welke je ook gaat – een SEAT SUV brengt je overal, comfortabel en in stijl. Op alle drie profiteer je tijdelijk van een gratis DSG-Automaat, veel fiscaal voordeel en van nog veel meer voordeel! En nu met de vakantiegeld verdubbelaar* rijd je al in een SUV van SEAT vanaf € 289,- p/m* middels private lease!

UIteraard ben je van harte welkom in onze showrooms, waar wij alle veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Blijf je toch liever thuis dan faciliteren wij graag middels online offerte of taxatie, chat of videocall en van proefrit aan huis tot aflevering aan huis.

 

ONLINE OFFERTE      PROEFRIT (AAN HUIS)       Bekijk de voorraad

DE BESTE DEAL

De compacte Arona

Arona-PL-configurator.jpg

De stoere Ateca

SEAT-Ateca-SBI-png.png

De ruime Tarraco

SEAT-Tarraco-Xcellence-trimline-sm.png

Stap tijdelijk én alléén bij Van den Udenhout met onze vakantiegeld verdubbelaar in met € 40,- extra korting p/m!

 

Arona-PL-configurator.jpg

SEAT ARONA

Vanaf € 20.550,-

Exclusieve inruilpremie: € 500,-

Business Intense voordeel tot: € 2.355,-

Financiering per maand vanaf: € 209,-


Nu met gratis DSG-Automaat t.w.v.: € 1.800,-

Of bij handbak een extra korting van: € 900,-


Private lease per maand

Style normaal: € 389,-*

Actietarief: € 329,-*

Exclusief bij Van den Udenhout met de vakantiegeld verdubbelaar*: € 289,-

Korting over 48 maanden: € 4.800,-

 

SEAT-Ateca-SBI-png.png

SEAT ATECA

Vanaf € 32.395,-

Business Intense voordeel tot: € 2.460,-

Financiering per maand vanaf: € 309,-


Nu met gratis DSG-Automaat t.w.v.: € 2.500,-

Of bij handbak een extra korting van: € 1.250,-


Private lease per maand

Style Business Intense normaal: € 509,-*

Actietarief: € 489,-*

Exclusief bij Van den Udenhout met de vakantiegeld verdubbelaar*: € 449,-

Korting over 48 maanden: € 2.880,- 

 

SEAT-Tarraco-Xcellence-trimline-sm.png

SEAT TARRACO

Vanaf € 37.990,-

Financiering per maand vanaf: € 359,-


Nu met gratis DSG-Automaat t.w.v.: € 2.600,-

Of bij handbak een extra korting van: € 1.250,-


Nu ook als 1.5 TSI met DSG-Automaat!

Voor wie vierwielaandrijving niet nodig heeft, zijn de voorwiel aangedreven Tarraco Style en Xcellence nu ook te krijgen met een 1.5 TSI gekoppeld aan een DSG-automaat. Extra comfort, rijgenot én efficiëntie gegarandeerd door de automaat met dubbele koppeling.  

Maak kennis met de SUV's en alle voordelen.

 

Plan een proefrit (aan huis)       vraag een online offerte aan

 

 

PROFITEER VAN VEEL FISCAAL VOORDEEL OP ONZE SUV'S

Onze adviseurs maken graag een voorstel op maat en leggen het fiscale voordeel graag aan je voor!

Vul hier formulier in


gratis DSG-Automaat op alle suv's van seat

Geen soepelere rit dan eentje in een SEAT met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld. 

Extra snel optrekken. De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Sportieve rijervaring. Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

 

 

Zakelijk rijden met Van den Udenhout Business Center

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

*  Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2020 of zo lang de voorraad strekt. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

De private lease prijzen zijn gebasseerd op de vakantiegeld actie.