Feel good in een SEAT

Met de modellen van SEAT heb je eindeloos rijplezier!

Rijd jij al in een SEAT? De modellen zijn sportief, zitten vol karakter en zijn er voor iedereen. Van de elektrische Mii tot de sportieve Leon (Sportstourer) en van de energieke Ibiza tot de Tarraco, SEAT's grootste SUV. En dan vergeten we nog de avontuurlijke Arona en de populaire Ateca. Ben je op zoek naar een auto die bij jou past: ga dan voor een SEAT!

De Ibiza en Arona zijn vernieuwd en hebben nu nog meer karakter. Bekijk de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona.

Alle seat acties

MiiElectric600x300-kopieren.jpg

DE seat Mii electric

Jouw green urban reisgenoot

Andere tijden, ander vervoer. De SEAT Mii electric brengt je overal. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. Kies voor design en details. Kies voor technologie en verbinding. Kies voor de toekomst.


Vanaf: € 21.900,- 

Bekijk de voorraad

Meer informatie

Ibiza600x300.jpg

DE NIEUWE seat IBIZA

Oneindige energie

De vernieuwde Ibiza heeft een nog grotere feel good-factor. Maak indruk met scherpe lijnen, elegante rondingen en een futuristisch interieur. De nieuwe Ibiza mag gezien worden.


Vanaf: € 21.850,- 

bekijk de voorraad

Meer informatie

Arona600x300.jpg

DE NIEUWE seat ARONA

Ga voor uitdagend

Dynamisch, robuust en klaar voor fun. En met een interieur net zo fijn als je eigen bank, weten we zeker dat jij niets wil dan samen de wereld ontdekken.


Vanaf: € 25.150,- 

bekijk de voorraad

Meer informatie

Leon600x300-kopieren.jpg

DE seat Leon

High-tech en sportief

Een auto die niet voor de veilige, maar voor de gedurfde weg gaat. Strak design. Sportieve wegligging. En met een benzinemotor, een dieselmotor of zelfs een deels elektrische plug-in hybrid motor is er voor ieder wat wils.


Vanaf: € 26.490,- 

Bekijk de voorraad

Meer informatie

Ateca600x300-kopieren.jpg

DE seat ATECA

Completer dan ooit

Maak kennis met de nieuwe Ateca. Met meer karakter. Strakkere looks. Betere techniek. En meer charmes. De Ateca geeft een nieuwe dimensie aan zelfverzekerdheid en is daarmee alles wat je van een auto verwacht – en meer.


 Van: € 34.250,-

Bekijk de voorraad

Meer informatie

Tarraco600x300.jpg

DE seat TARRACO

SEAT's grootste SUV

In de grootste SUV van SEAT houdt niets je tegen. Slimmer. Innovatiever. En ruimer – dat laten de grote bagageruimte en optionele derde zitrij wel zien. En dat maakt ‘m de perfecte SUV voor de hele familie.


 Vanaf: € 35.865,-

Bekijk de voorraad

Meer informatie

Kwaliteit van de bovenste plank

Kwaliteit staat bij SEAT voorop. Alle SEAT modellen hebben een uitgesproken design, innovatief interieur en zijn voorzien van de nieuwste technologie. En dan hebben we het nog niet gehad over de nauwkeurige checks tijdens productie en onderhoud. Wij doen altijd nét dat stapje extra. Zo krijg je écht lekkere koffie en is de theedoos altijd goed gevuld. Een goed gesprek tijdens het wachten? Onze vakspecialisten zijn minstens zo gepassioneerd over auto's als jij!

Web-Ready-JPG-LEON-NF-5D-PHEV-070.jpg

Web-Ready-JPG-FLEET-RG-057.jpg

Een design waar je niet omheen kan

Wat maakt een auto nu écht een SEAT? Dat kan niet missen: het design. De ontwerpers van SEAT zijn continu bezig de grenzen van design, functionaliteit en afwerking te verleggen. Nieuwe looks, strakke lijnen en futuristische details: ben jij klaar om voor de gedurfde weg te kiezen met een model van SEAT? Nakijken kunnen we garanderen.

Creëer de auto van je dromen door jouw favoriete uitrusting te kiezen. Meer comfort of meer luxe, alles is mogelijk.

Altijd en overal verbonden

Als je altijd en overal met iedereen verbonden bent, waarom dan ook niet met je auto? Voor, tijdens en na iedere rit sta jij in verbinding met jouw SEAT via SEAT CONNECT. Bekijk waar je ’m geparkeerd hebt, open en sluit je SEAT op afstand of plan van tevoren een route. Dat en nog veel meer, allemaal in één app.

Web-Ready-JPG-LEON-NF-5D-PHEV-051.jpg

Web-Ready-JPG-TARRACO-PHEV-009.jpg

Het beste van twee werelden

Combineer de kracht van elektrisch rijden en de grenzeloze mogelijkheden van een brandstofmotor. Geniet van het beste van twee werelden. 

Een Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) is een auto met een benzinemotor en een elektromotor. Je kiest zelf welke motor je gebruikt. Opladen gaat gewoon via een laadpaal, maar de auto laadt ook zelf bij tijdens het remmen. Zo haal je nét dat beetje extra uit je actieradius.