BEAT YOUR DAY

Doorbreek de dagelijkse sleur!

We dagen je uit om zo nu en dan eens een andere afslag te nemen. Even buiten de lijntjes te scheuren en je hart te volgen. Omarm het onverwachte. Doorbreek de verveling van het thuiswerken. Of match je routine met je auto. Geef je dag meer kleur door het nét even anders te doen en maak het onvergetelijk. In onze video laten we zien hoe je dat kunt doen!

Ga je voor de nieuwe SEAT Arona? Dan profiteer je nu exclusief bij Van den Udenhout van € 20,- private lease voordeel én € 1.000,- inruilpremie. Kom je een proefrit maken? 

Plan een proefritGa direct naar:

   
Ibiza >      Arona >      Leon >      Leon (ST) >      Ateca >      Tarraco >

these models will beat your day:

Modellen-Ibiza-1-min.jpg

DE NIEUWE seat IBIZA

Oneindige energie

De vernieuwde Ibiza heeft een nog grotere feel good-factor. Maak indruk met scherpe lijnen, elegante rondingen en een futuristisch interieur. De nieuwe Ibiza mag gezien worden.


Vanaf: € 19.700,- 


PRIVATE LEASE PER MAAND

Landelijk actietarief: € 325,-

 

 


Business Intense voordeel: € 2.370,-

 

 

plan je proefrit

Meer informatie

Modellen-Arona-1-min.jpg

DE NIEUWE seat ARONA

Ga voor uitdagend

Dynamisch, robuust en klaar voor fun. En met een interieur net zo fijn als je eigen bank, weten we zeker dat jij niets liever wil dan samen de wereld ontdekken.


Vanaf: € 22.300,- 


PRIVATE LEASE PER MAAND

Landelijk actietarief: € 359,-

Bij VDU: € 339,-

Totaal voordeel: € 960,-


Landelijke inruilpremie: € 0,-

VDU Inruilpremie: € 1.000,-

 

plan je proefrit

Meer informatie

Modellen-Leon-1.jpeg

DE seat Leon

High-tech en sportief

Een auto die niet voor de veilige, maar voor de gedurfde weg gaat. Strak design. Sportieve wegligging. En met een benzinemotor, een dieselmotor of zelfs een deels elektrische plug-in hybrid motor is er voor ieder wat wils.


Vanaf: € 26.490,- 


PRIVATE LEASE PER MAAND

Landelijk actietarief: € 379,-

 

 


FR Business Intense voordeel:  € 3.520,-

 

 

plan je proefrit

Meer informatie

Modellen-Leon-Sportstourer.jpeg

DE seat LEON ST

De sportieve station

Genoeg plaats voor vrienden of je gezin. En met de tweede rij stoelen plat, vergroot je de bagageruimte tot wel 1.600 liter. Dus waarom niet even surfen na je werk?


Vanaf: € 30.850,- 


PRIVATE LEASE PER MAAND

Landelijk actietarief: € 469,-


ST FR Business Intense voordeel:  € 3.520,-

 

Plan je proefrit

Meer informatie

Modellen-Ateca-1-min.jpg

DE seat ATECA

Completer dan ooit

Met meer karakter. Strakkere looks. Betere techniek. En meer charmes. De Ateca geeft een nieuwe dimensie aan zelfverzekerdheid en is alles wat je van een auto verwacht – en meer.


 Van: € 34.250,-


PRIVATE LEASE PER MAAND

Landelijk actietarief: € 574,-


FR Business Intense voordeel:  € 3.125,-

 

Plan je proefrit

Meer informatie

Modellen-Tarraco-1.jpg

DE seat TARRACO

SEAT's grootste SUV

In de grootste SUV van SEAT houdt niets je tegen. Slimmer. Innovatiever. En ruimer – dat laten de grote bagageruimte en optionele derde zitrij wel zien. En dat maakt ‘m de perfecte SUV voor de hele familie.


 Vanaf: € 37.990,-


PRIVATE LEASE PER MAAND

Landelijk actietarief: € 658,-


 

 

Plan je proefrit

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. De actieperiode is geldig t/m 31 oktober 2021 of zolang de voorraad strekt. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

logo-private-lease-keurmerk.png