RESERVEER EEN PROEFRIT EN ERVAAR ZéLF DE Q4 e-tron

De toekomst van elektrisch rijden staat voor je klaar met de direct leverbare Audi Q4 e-tron. Wil je zélf zijn ongekende prestaties ontdekken? Klik op onderstaande button en kies eenvoudig een datum en tijdstip om een proefrit te reserveren. Ben jij klaar voor een onvergetelijke rijervaring?
Je rijdt in de Q4 e-tron van € 59.275,- nu voor € 50.775,-.*

Bekijk de actievoorraad   Plan een proefrit

 

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE PROEFRIT?

Stijlvol en modern ontwerp dat uw zintuigen prikkelt

Geruisloze en soepele acceleratie die u ademloos achterlaat

Geavanceerde technologieën voor maximaal comfort

Duurzame prestaties met een lage impact op het milieu

Een ruim en luxueus interieur voor een ontspannen rit

proefrit reserveren

q4etron.jpg

8 jaar fabrieksgarantie
op de accu


Bij aanschaf van de elektrische Q4 e-tron geniet je van maar liefst 8 jaar fabrieksgarantie op de accu, voor zorgeloos rijplezier!

Tot 7 jaar onderhoud
en APK inclusief


Met Audi e-care is jouw Q4 e-tron tot 7 jaar/84 maanden verzekerd van Audi's voorgeschreven onderhoud en wettelijke APK-keuringen.

Actieradius Q4 e-tron
tot 547 km


De indrukwekkende actieradius van de Q4 e-tron biedt jou de vrijheid om tot wel 547 km te rijden op één volledige acculading,

ONTVANG € 8.500,- premie
bij aanschaf*


Of stap in via Private Lease vanaf € 829,- p/m. Zakelijk rijden? Profiteer dan van een snelle levertijd en extra scherpe lease-tarieven via Van den Udenhout Lease.

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, namelijk Basic en Smart.

 

Lees meer

laadconnectors.png

 GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar je keuze.

 

Hoe werkt het?

header-actie-groot-zakelijk.jpg

Zakelijk LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 Meer informatie over Van den Udenhout lease

lenenq4.jpg

5,99% ACTIERENTE FINANCIAL LEASE

Een Audi Q4 e-tron rijden is nu heel aantrekkelijk. Want tijdelijk profiteer je van een rentetarief van slechts 5,99%. Je kunt jouw Audi privé financieren of zakelijk met Audi Financial Lease. Wat jouw keuze ook is, wij regelen het graag voor je. 

 offerte opvragen

Logo-Keurkmerk-Private-Lease-Wit-Vlak-Schaduw.png

*Genoemde tarief is inclusief € 1.500 premie bij inruil van een auto. Niet geldig i.c.m. andere acties. **Het genoemde actietarief voor Private Lease is niet geldig i.c.m. andere acties. Informeer naar de voorwaarden. Fouten of wijzigingen voorbehouden. Acties geldig t/m september 2023 of zo lang de voorraad strekt. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.