private lease een nieuwe audi met extra veel voordeel & gemak!

Een nieuwe Audi is nu binnen handbereik dankzij de uiterst scherpe private lease-actietarieven.
Stap voor een vast bedrag per maand in je nieuwe auto, makkelijk & voordelig. 
Plan een proefrit in jouw favoriete Audi of vraag een offerte aan.

VOOR WELK PRIVATE LEASE-ACTIEMODEL GA JIJ?

 

a1SB.jpg

AUDI A1 SPORTBACK pro line
NU ÉXTRA AANTREKKELIJK IN PRIJS

Aanschaf
Vanaf € 30.272,-
Nu met € 2.250,- premie*


Private Groeilease
Tijdelijk vanaf € 409,- per maand!
(o.b.v. 24 maanden / 5.000km per jaar)


Private lease
Van: € 528,- Nu voor: € 469,- per maand
(o.b.v. 60 mnd / 10.000km per jaar)

BEKIJK DE VOORRAAD

a3SB.jpg

AUDI A3 SPORTBACK pro line s tronic
NU ÉXTRA AANTREKKELIJK IN PRIJS

Aanschaf
Vanaf € 37.627,-
Nu met € 4.500,- premie*


Private Groeilease
Tijdelijk voor: € 439,- per maand**
(o.b.v. 24 maanden / 5.000km per jaar


Private lease
Van: € 646,- Nu voor: € 489,- per maand
(o.b.v. 24 mnd / 10.000km per jaar)

BEKIJK DE VOORRAAD

q2-v3.jpg

AUDI Q2 

Aanschaf
Vanaf € 38.456,-
Nu met € 3.250,- premie*


Private lease
Van: € 629,- Nu voor: € 549,- per maand
(o.b.v. 60 mnd / 10.000km per jaar)

BEKIJK DE VOORRAAD

audi-a3-limousine-sedan-Petrol.png

Audi A3 LIMOUSINE

Private Groeilease
o.b.v. 24 maanden
Actietarief vanaf: € 570,-


 Private lease
o.b.v. 48 maanden
Actietarief vanaf: € 669,-

BEKIJK de VOORRAAD

 

laadconnectors.png

Rijd je elektrisch? Kies dan voor de Cube. Onze slimme laadoplossing.

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van CubeCharging. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig! Dat maakt CubeCharging de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.
Kijk hier voor meer informatie >>

 

Plan je proefrit of vraag direct een offerte aan!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

1. KUNNEN MIJN OUDERS GARANT STAAN WANNEER IK AUDI PRIVATE LEASE AFSLUIT?

2. WAT IS PRIVATE LEASE?

3. WANNEER KOM IK IN AANMERKING VOOR AUDI PRIVATE LEASE?

4. WORDT AUDI PRIVATE LEASE BIJ BKR GEMELD?

5. MOGEN ANDEREN IN DE AUTO RIJDEN?

KLIK HIER VOOR DE ANTWOORDEN OP DE VEELGESTELDE VRAGEN >>

MINDER WEERGEVEN

1. KUNNEN MIJN OUDERS GARANT STAAN WANNEER IK AUDI PRIVATE LEASE AFSLUIT?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.


2. WAT IS PRIVATE LEASE?
Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Audi Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.


3. WANNEER KOM IK IN AANMERKING VOOR AUDI PRIVATE LEASE?
Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract Audi Private Lease aanvragen. Om te controleren of Audi Private Lease financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van Volkswagen Private Lease navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%).


4. WORDT AUDI PRIVATE LEASE BIJ BKR GEMELD?
BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker. Om te controleren of het Audi Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private Lease contract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.


5. MOGEN ANDEREN IN DE AUTO RIJDEN?
Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

* De Private Lease actie loopt t/m januari 2023 of zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere acties. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.