RIJD MET EEN VEILIG GEVOEL DE WINTER DOOR

Om u niet te laten verrassen door de winterse weersomstandigheden, adviseren wij om uw Audi voor te bereiden op elk avontuur. Daarom profiteert u ook nu van onze Audi Service met een voordelig en vakkundig uitgevoerde bandenwissel. Daarnaast hebben we een complete selectie gemaakt van nu extra voordelige Originele Audi Accessoires.

bandenwissel-beeld-winter.jpg

PLAN UW Bandenwissel in
al vanaf € 49,-

Maak uw winter extra comfortabel door uw Audi te voorzien van winterbanden. Vanwege het zachtere rubber en duidelijker profiel, ervaart u al beneden 7˚C meer grip en een kortere remweg. Soms zelfs wel de helft korter. Neem daarom geen onnodige risico’s en plan een afspraak met onze vakkundige servicemonteurs.


plan uw bandenwissel in 

accessoires-winter.jpg

Voordelige Originele winteraccessoires   

Om uw winter compleet te maken, hebben wij een ruime selectie extra voordelige Audi Originele winteraccessoires en Audi Lifestyle artikelen voor u gemaakt. Niet bieden deze extra gemak en comfort op elk avontuur, de Audi kwaliteit bewijst zich vooral op momenten dat u ze het hardst nodig heeft.


Bekijk de accessoires 

Audi-fietsendrager-2-1.jpg

THULE FIETSENDRAGER
MET € 209,- KORTING

De compacte en lichtgewicht fietsendrager van Thule voor twee fietsen. De fietsendrager is erg gemakkelijk te monteren en heeft afneembare fietsarmen. De toegang tot de laadruimte blijft vrij, zelfs mét de fietsen er op, dankzij de handige kantelfunctie die met een voetpedaal bediend wordt. Nu voor slechts € 350,-


Bekijk de fietsendrager 

Is uw Audi 5 jaar of ouder? Maak dan gebruik van de Audi Lifetime Service

Standaard met 15% korting op de onderhoudsbeurt en geselecteerde reparatiepakketten*

4 jaar reparatiegarantie

√ Pechhulp in heel Europa**

√ Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte

Altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer

De hoogste kwaliteit met originele onderdelen

Behoud van fabrieksgarantie

Altijd lage onderhoudsprijzen

√ Gratis APK bij onderhoud

Zonder afspraak binnenlopen voor klein onderhoudd

Gekwalificeerde merk-monteurs

Win-1-jaar-gratis-rijden-up-2.png

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

De actie geldt t/m 1 december 2023. * Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken. ** Elke auto die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de officiële merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.