De weg naar duuzaamheid... Audi's elektrische & hybride modellen

Audi is 'on the road to zero emission' met een alsmaar groeiend aanbod in plug-in hybride- en (voor deze zomer nog) 3 volledig elektrische modellen. Wist je dat Audi maar liefst 8 hybride-modellen modellen heeft? En dat de A3 en de A6 óók als plug-in hybride verkrijgbaar zijn? En dat naast de populaire e-tron op korte termijn het absolute topmodel de e-tron GT en de compactere Q4 e-tron hun opwachting maken?

Plan direct een proefrit in de beschikbare modellen

 Bekijk hieronder onze nieuwste elektrische- en hybride-modellen.

Plan direct je proefrit in!

HEADER-HOMEPAGE-nw2.jpg

Audi e-tron GT

Gem. CO2-emissie 0 g/km


Pure sportiviteit en moderne luxe van de hoogste kwaliteit. 

Vanaf mei staat de e-tron GT in onze showrooms. Je kunt 'm nu al bestellen en live configureren in onze showrooms.

 

BEKIJK DE e-tron gt    plan je proefrit

Audi Q4 e-tron

Gem. CO2-emissie 0 g/km


Compacte luxe, in een 100% elektrische Audi. 

Vanaf april is de Q4 e-tron bestelbaar en live in onze showroom te configureren. Je kunt 'm nu al prebooken of langskomen voor meer info.

 

BEKIJK DE q4 e-tron    pre-book de q4 e-tron

Audi e-tron (Sportback)

Gem. CO2-emissie 0 g/km


Dynamisch rijden, met oog voor detail. 

De Audi e-tron (Sportback) is al een paar jaar ongekend populair. Deze ruime 100% elektrische Audi combineert ruimte met stijl.

 

BEKIJK DE e-tron    plan je proefrit

Audi A3 Sportback e-tron

Gem. CO2-emissie 43 - 46 g/km


In de Audi A3 Sportback 40 e-tron rij je met een innovatieve aandrijflijn. Je profiteert van de kracht van een benzinemotor en de efficiency van een elektromotor. Subtiele aanwijzingen aan de buitenkant wijzen op het bijzondere karakter van deze auto.

 

plan je proefrit

Audi Q3 (Sportback) TFSI e

Gem. CO2-emissie 32-39 g/km


Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 TFSI e een eigen uitstraling. De indrukwekkende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijk en duidelijk eigen gezicht. Met het S line-exterieurpakket benadruk je de sportieve eigenschappen van deze auto. 

 

plan je proefrit

Audi A6 Limo of Avant 55 TFSI e quattro

Gem. CO2-emissie 43 - 47 g/km


Als je op de rest wilt voorlopen, moet je jouw eigen weg gaan. Met de Audi A6 55 TFSI e quattro lukt dat op indrukwekkende manier. Deze auto heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept, een comfortabel interieur en een atletisch design.

plan je proefrit

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig! Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info

Vul onderstaand formulier in, en plan je proefrit!

Van den Udenhout Lease

Zakelijk opereren wij als Van den Udenhout Lease. Kijk hier voor meer informatie en voor alle zakelijke oplossingen!

Wij denken graag met je mee om de best passende mobiliteit voor jouw bedrijf te realiseren.

Hybride

Het beste van twee werelden...

Met 8 verschillende modellen loopt Audi op kop qua aanbod hybride voertuigen. Plan snel een proefrit in bijvoorbeeld de A3, Q3 of A6 TFSIe!

 

Alle hybrides

E-TRON (SPORTBACK)

Een echte Audi én elektrisch!

De e-tron en e-tron Sportback zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Wij hebben nog een beperkte allerlaatste voorraad met slechts 8% bijtelling!

 

e-tron actie

Q4 e-tron

Nu al te prebooken...

Vanaf 23 april bestelbaar, maar je kunt 'm nu al prebooken bij ons! Het kleinere maar superstoere broertje van de e-tron... de Q4 e-tron!

 

q4 e-tron

e-tron gt

Het absolute topmodel!

De e-tron GT is recentelijk onthuld en vanaf mei wordt 'ie al geleverd en staat hij dus ook in onze showrooms! Plan alvast een proefrit.

 

Bekijk e-tron GT