STAP IN DE AUDI E-TRON GT
ONTVANG TOT € 25.000,- excellent premie
*

Ontdek een ultieme premium ervaring in de sportieve e-tron GT. Van prestaties tot stijl, deze Audi heeft het allemaal. Profiteer t/m december van een ongekende hoge premie tot wel € 25.000,-!

De e-tron GT is leverbaar vanaf € 100.950,-!
Bekijk de voorraad of vraag hier een offerte aan!

Bekijk de actievoorraad  Plan een proefrit

 

GENIET VAN ONDER ANDERE:

Actieradius e-tron GT tot 488 km

8 jaar fabrieksgarantie op de accu

Tot 7 jaar onderhoud en APK inclusief

2 jaar volledige fabrieksgarantie op de auto

Slimme assistenten

Opladen bij snelladers kan met maximaal 150 kW

offerte aanvragen

etrongt-bew.png

vier deuren
vijf zitplaatsen


De ‘sportstoelen plus‘ voorin met geïntegreerde hoofdsteunen en opstaande zijwangen zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl.

nieuwe dimensie
in opladen


De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 488 kilometer.

productie 
met passie


Deze elektrisch aangedreven Gran Turismo wordt gebouwd op de locatie Böllinger Höfe nabij Neckarsulm. Daar draait het om oog voor detail, nauwkeurigheid en kwaliteit.

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, namelijk Basic en Smart.

 

Lees meer

laadconnectors.png

 GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar je keuze.

 

Hoe werkt het?

header-actie-groot-zakelijk.jpg

Zakelijk LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 Meer informatie over Van den Udenhout lease

ARS3850-68-Audi-e-tron-GT9-33.jpg

6,99% ACTIERENTE FINANCIAL LEASE

Een Audi e-tron GT rijden is nu heel aantrekkelijk. Want tijdelijk profiteer je van een rentetarief van slechts 6,99%. Je kunt jouw Audi privé financieren of zakelijk met Audi Financial Lease. Wat jouw keuze ook is, wij regelen het graag voor je. 

 offerte opvragen

* Genoemde premie is geldig t/m december 2023 bij inruil van een brandstofauto. Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Actie geldig op voorraadmodellen.