Stap DIRECT ÉN extra voordelig in een nieuwe Audi e-tron

Profiteer van unieke duurzaamheidspremie op EEN e-tron met actieradius tot 488 km!

De e-tron combineert een vooruitstrevend design met geavanceerde vierwielaandrijving en een krachtige elektromotor met een grote actieradius.
De e-tron is beschikbaar in diverse uitvoeringen en met een actieradius van 488 km. U stapt tijdelijk extra aantrekkelijk in vanaf € 66.415,-.

Op een zeer beperkt aantal e-tron's profiteert u tot een unieke duurzaamheidspremie tot € 8.000,-*. Vraag hiervoor een offerte aan!

 

Bekijk de actievoorraad

Plan een proefrit

AUDI-ETRON.jpgAudi e-tron (Sportback)

Actieradius tot 446 km


Bij koop:

Vanaf € 66.415,- 

Extra verhoging van de duurzaamheidspremie
Nu op beperkte selectie: € 5.000,-*


Lease extra aantrekkelijk via
Van den Udenhout Lease

 

Bekijk de actievoorraad

AUDI-ETRON-GT.jpgAudi e-tron GT quattro

Actieradius tot 488 km


Bij koop:

Vanaf € 110.076,-


Unieke duurzaamheidspremie
op beperkte selectie: € 8.000,-*


Lease extra aantrekkelijk via
Van den Udenhout Lease

 

Bekijk de actievoorraad

AUDI-RS-ETRON-GT.jpgAudi RS e-tron GT

Actieradius tot 472 km


Bij koop:

Vanaf € 152.946,-


Unieke duurzaamheidspremie
op beperkte selectie: € 8.000,-*


Lease extra aantrekkelijk via
Van den Udenhout Lease

 

Bekijk de actievoorraad

Wil jij een elektrische Audi rijden?

Dan is de keuze voor de e-tron nu extra aantrekkelijk. Om tegemoet te komen aan de langere levertijden op de Q4 e-tron zijn de e-trons fors in prijs verlaagd én direct leverbaar. Hierdoor wordt de keuze voor nóg meer ruimte en luxe makkelijk!

Wij maken graag een offerte op maat en rekenen de voordelen voor u uit.

Vraag een offerte aan


Kiest u wel voor de ruimte, maar nog niet voor elektrisch?

Dan profiteert u ook van scherpe deals op de Audi Q7 en Q8. Indien deze uitvoeringen ook met langere levertijden te kampen hebben kunt u ook kiezen om een Audi e-tron of e-tron Sportback als voorloopauto te rijden om de tijd te overbruggen. U stapt dan tijdelijk in een e-tron voor € 1.495,- p/m excl. BTW, zodra uw Q7 of Q8 geleverd is switcht u naar uw nieuwe auto.

Wij denken hierin graag met u mee!

 

Welke Audi e-tron kiest u?

etron-edition.jpg

e-tron edition 55


Vanaf: € 66.415,-

etron-advanced-edition.jpeg

e-tron Advanced edition 55


Vanaf: € 71.415,-

advanced-edition-plus.jpg

e-tron Advanced edition Plus 55


Vanaf: € 75.415,-

etron-s-edition.jpg

e-tron S edition 55


Vanaf: € 79.415,-

Of kies voor de nóg sportievere e-tron S

De Audi e-tron S is ongekend dynamisch. U ervaart optimaal alle pluspunten van elektrisch rijden. De e-tron S is nóg sportiever met o.a. een topsneldheid van 210 km/h, bredere wielkasten, unieke S-logo's en nog betere rijdynamiek.

De e-tron S is verkrijgbaar vanaf € 86.415,-.

The road to zero emission

Met e-tron en Q4 e-tron is Audi de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot, met als uiteindelijk doel: niets, nul, zero emissie.

Kiest u ook voor elektrische mobiliteit?

De wereld verandert, Audi ook

Audi werkt onder hoge druk aan de mobiliteit van de toekomst. Er zijn heel wat uitdagingen: verstedelijking, een grote vraag naar grondstoffen, digitalisering en duurzaamheid. Audi e-tron is het antwoord van Audi op de uitdagingen van vandaag en morgen. Ons doel: CO₂-neutrale mobiliteit.

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, namelijk Basic en Smart.

 

Lees meer

 

 

 

laadconnectors.png

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar je keuze.

 

Hoe werkt het?

De Audi e-tron is elektrische auto van het jaar in het topsegment!

Na onder andere zakenauto van het jaar te zijn, is de Audi e-tron nu ook verkozen tot elektrische auto van het jaar in het topsegment.

In dit segment laat de e-tron de Porsche Taycan en BMW iX  achter zich!

Wilt u deze prijswinnende elektrische auto zelf ervaren? Plan een proefrit!

De auto's zijn beoordeeld op o.a.: actieradius, laadsnelheid, beschikbaarheid, verkoopaantallen, trekgewicht, prijs, gebruiksgemak, rijeigenschappen en leasetarief zijn de onderdelen die tellen in deze verkiezing. De data van de negen criteria hebben vervolgens een weging meegekregen van de jury. Zo wegen de rij-eigenschappen zwaarder mee in het oordeel dan het trekgewicht.

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Leasetarieven via Van den Udenhout Lease op basis van 60 maanden + 10.000 km per jaar. De duurzaamheidspremie is afwikkelbaar tegen de fiscale voorwaarden van 2022 en geldt exclusief bij Van den Udenhout en is (op de e-tron GT quattro en RS e-tron GT o.b.v. een inruilauto) niet in combinatie met VDU Lease.


** De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.