audi Plug-in hybride: Het beste van twee werelden

Een plug-in hybride auto kan zowel elektrisch rijden als op conventionele brandstoffen zoals benzine of diesel. Daarnaast kan een plug-in hybride net als een elektrische auto worden opgeladen middels een stekker die moet worden ‘ingeplugd’. Dit soort type auto's zit daardoor tussen een volledig elektrische auto en een conventionele brandstofauto in.

Bij Audi vindt u een grote range aan plug-in hybride-modellen. En deze zijn recentelijk nog uitgebreid met de Q8 TFSIe, Q3 TFSIe en de A3 Sportback e-tron. 

 

BEKIJK VOORRAAD PLUG-IN HYBRIDE

The road to zero emission!

HEADER-HOMEPAGE-nw2.jpg

Wat is plug-in hybride?

Een plug-in hybride auto (PHEV: Plug-in Hybrid Electric Vehicle) kan elektrisch rijden, maar rijdt ook op conventionele brandstoffen zoals benzine of diesel. Daarnaast kan een plug-in hybride net als een elektrische auto worden opgeladen d.m.v. een stekker die moet worden ‘ingeplugd’. Dit soort auto’s zit daardoor tussen een volledig elektrische auto en een conventionele brandstofauto in.
 

BROCHURE AUDI PLUG-IN HYBRIDE


 

Ga direct naar:

 

Audi A3 Sportback e-tron

Gem. CO2-emissie 43 - 46 g/km


In de Audi A3 Sportback 40 e-tron rijdt u met een innovatieve aandrijflijn. U profiteert van de kracht van een benzinemotor en de efficiency van een elektromotor. Subtiele aanwijzingen aan de buitenkant wijzen op het bijzondere karakter van deze auto.

 

BEKIJK DE A3 SPORTBACK    Vraag een offerte aan

Audi Q3 (Sportback) TFSI e

Gem. CO2-emissie 32-39 g/km


Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 TFSI e een eigen uitstraling. De indrukwekkende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijk en duidelijk eigen gezicht. Met het S line-exterieurpakket benadrukt u de sportieve eigenschappen van deze auto. Dynamische ontwerpelementen zoals de S line-bumpers vestigen de aandacht op de krachtige prestaties.

 

BEKIJK DE q3     Vraag een offerte aan

Audi Q5 TFSI e quattro

Gem. CO2-emissie 46 - 53 g/km


De plug-in hybride Audi Q5 TFSI e quattro heeft een gunstig normverbruik, rijdt sportief en stoot in de elektrische stand geen schadelijke stoffen uit. Hij combineert een benzinemotor met een elektromotor en biedt daarnaast het comfort en de praktische gebruiksmogelijkheden die u van een premium SUV kunt verwachten.

 

BEKIJK DE AUDI Q5    Vraag een offerte aan

Audi Q7 TFSI e quattro

Gem. CO2-emissie 64 - 69 g/km


De Audi Q7 TFSI e blinkt uit door zijn innovatieve plug-in hybridetechniek, ongekend ruime interieur en een sportieve uitstraling. Deze SUV is ideaal voor elk gezin dat in de directe omgeving elektrisch wenst te rijden.

 

BEKIJK DE AUDI Q7    Vraag een offerte aan

Audi Q8 TFSI e

Gem. CO2-emissie 59 - 63 g/km


Ook als plug-in hybride staat de Audi Q8 borg voor veel rijplezier. Dankzij de recuperatiefunctie wint de auto energie terug tijdens afremmen en uitrollen. De Audi Q8 60 TFSI e is standaard voorzien van het S line-pakket. Voor elke Audi Q8 geldt dat deze in hoge mate te personaliseren is. Zo heeft u keuze uit verschillende grote wielmaten in diverse designs.

 

BEKIJK DE AUDI Q8     Vraag een offerte aan

Audi A6 Limo of Avant 55 TFSI e quattro

Gem. CO2-emissie 43 - 47 g/km


Als u op de rest wilt voorlopen, moet u uw eigen weg gaan. Met de Audi A6 55 TFSI e quattro lukt dat op indrukwekkende manier. Deze auto heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept, een comfortabel interieur en een atletisch design.

BEKIJK DE AUDI A6 LIMOUSINE    Vraag een offerte aan

Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro

Gem. CO2-emissie 44 - 48 g/km


De Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro is een fraai gelijnd coupémodel uit het hogere segment met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de efficiënte elektromotor en een lithium-ionaccu kan deze auto lokaal emissievrij rijden. Met zijn elegante design krijgt hij veel aandacht van omstanders. In het interieur geniet u van veel comfort en uitgebreide infotainmentvoorzieningen.

 

BEKIJK DE AUDI A7 SPORTBACK    Vraag een offerte aan

Audi A8 (L) 60 TFSI e quattro

Gem. CO2-emissie 57 - 60 g/km


De Audi A8 60 TFSI e quattro is een chique en luxueuze limousine met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de elektromotor rijdt hij lokaal emissievrij en voor langere trajecten is er de krachtige benzinemotor. Dankzij de vele info- en entertainmentfuncties kunnen bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden hun digitale gewoontes in de auto voortzetten.

 

BEKIJK DE AUDI A8     Vraag een offerte aan

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van je energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kies je voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig!

Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info


 

Van den Udenhout Business Center

Zakelijk opereert Van den Udenhout als het Business Center. Als zakelijke klant kunt u hier terecht met al uw mobiliteitsvraagstukken. Van onderhoud tot schadeherstel, van koop tot lease tot huur. Maar natuurlijk ook voor het financieren of verzekeren van uw auto of gehele wagenpark.

 

 

business-center-1-lijn.png