De beste zakelijke e-bike leasedeal

Profiteer van scherpe zakelijke acties op onze nieuwe voorraadmodellen!

Het voorjaar is weer van start. Ondanks alle perikelen is het misschien juist nu de tijd voor een nieuwe e-bike. Vermijd het drukke openbaar vervoer en ga sportief op je gloednieuwe Kalkhoff e-bike naar je werk! Voor nog geen € 5,- per maand en nu met gratis luxe fietstas! Of kies voor onze exclusieve en zeer scherp geprijsde Kalkhoff Lease Edition! Hiermee lease je voor € 75,- per maand de gloednieuwe Kalkhoff Image 3S, dat is een korting van € 36,- per maand!

 

Vul het formulier in voor meer info    Bekijk hier onze voorraad

 

✓ RUIME VOORRAAD

✓ NIEUWSTE MODELLEN

✓ EXCLUSIEVE LEASE EDITION

✓ MET GRATIS LUXE FIETSTAS*

kalkhoff-logo.png

Exclusieve Kalkhoff Lease Edition bij Van den Udenhout. Profiteer maximaal!

 

EXCLUSIEF BIJ VAN DEN UDENHOUT:

Kalkhoff Image 3.S Lease editon

175831ae85ae219a74fd48048289e6bc.png

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

LEASE AANBIEDING

Frame: Diamant of Wave

Motor: Shimano Steps E6100 series, 36V / 250 W / 50 Nm

Accu: Shimano Integrated 540WH

Maat: M48/L53/XL 58

Kleur: Grey

Display: Shimano SC-E6100, LCD Display with walk assist


Leaseprijs per maand o.b.v. 36 maanden

Van: € 111,-

Voor: € 75,-

GRATIS luxe brooks FIETStas (t.w.v. € 120,-)

Krijg tijdelijk een luxe Brooks laptoptas voor je gloednieuwe e-bike cadeau bij een zakelijk lease-contract!

kalkhoff-brooks.jpg

Kies voor een e-bike van de zaak

Forenzen met een e-bike is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar uit onderzoek blijkt ook dat het tijdswinst oplevert ten opzichte van het reizen met de auto of het openbaar vervoer. Tevens ben je milieubewust bezig én past het perfect binnen een gezonde levensstijl! Win, win dus!

 

Lees alles over een e-bike van de zaak

Meer informatie over zakelijke mobiliteit bij Van den Udenhout

kalkhoff-fiets-van-de-zaak.png

DE VOORDELEN VOOR WERKNEMERS

  • De werknemer heeft de keuze uit diverse Kalkhoff e-bike modellen
  • De werknemer komt met een Kalkhoff e-bike ook in aanmerking voor een onbelaste reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ook als hij binnen een straal van 10 kilometer van het werk woont
  • Met de onbelaste kilometervergoeding kan de werknemer een eventuele renteloze lening van de werkgever terugbetalen
  • Kiest de werkgever voor zakelijke lease, dan is alles inclusief: onderhoud, reparatie, banden, verzekering en pechhulp

De voordelen voor WERKGEVERs

  • Zet de werkkostenregeling eenvoudig in voor een Kalkhoff e-bike voor werknemers!
  • Als werkgever mag je maximaal 1,2% van het totale fiscale loon, de zogenaamde vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor je werknemers. Over het bedrag dat binnen de vrije ruimte valt, betaal je geen loonbelasting en ben je niet verplicht om de uitgaven te verantwoorden aan de Belastingdienst.

DUURDERE FIETS?

  • Geen probleem. In dit geval kun je ervoor kiezen om werknemers het toe te betalen bedrag als eigen bijdrage zelf te laten betalen of je betaalt als werkgever over het bij te betalen bedrag loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Je kunt de werknemer voor het toe te betalen bedrag ook een renteloze lening aanbieden. De aanschaf van een Kalkhoff e-bike valt namelijk onder de zogenaamde nihilwaarderingen. De lening kan eventueel door de werknemer worden terugbetaald middels de onbelaste reiskostenvergoeding waar de werknemer recht op heeft.

Wij hebben een ruime voorraad van de allernieuwste 2020 collectie

 

Welke e-bike kies jij?

Trekkingbike

ideaal voor lange routes


Citybike

perfect voor lange en korte ritjes


Urbanbike

licht, robuust en doordacht

KALKHOFF E-BIKES

Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

Met de fiets komen wij direct aan op onze bestemming, zonder te moeten overstappen, een parkeerplaats te moeten zoeken of te moeten wachten. Milieuvriendelijk en gezond en helemaal op eigen kracht. Als fietser kunnen we elke dag een andere weg inslaan. 

100 jaar Kalkhoff, 100 jaar fietstraditie. Deze combinatie van traditionele waarden en moderne technologie wordt niet alleen weerspiegeld in onze kwaliteitsgarantie, maar ook in het unieke ontwerp van onze bikes: duidelijke lijnen, integratie op het hoogste niveau en pure en stijlvolle kleuren met noordelijk karakter – traditionele, moderne en innovatieve interpretatie.

 

VUL HET FORMULIER IN VOOR MEER INFORMATIE

meer informatie over kalkhoff 

kalkhoff1.jpg

kalkhoff2.jpg

Kom langs of neem contact op:

Experience Center: Balkweg 6 | Den Bosch | Telefoon: 073 - 644 25 58
Citystore Den Bosch: Achter 't Stadhuis 20 

 

Of vul het formulier in voor meer informatie, een proefrit (aan huis) of een offerte op maat.

Alles veilig en makkelijk vanuit huis

In tijden als deze maken wij het je graag zo veilig en comfortabel mogelijk. Daarom hebben wij diverse nieuwe tools om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wil jij meer informatie over een specifieke e-bike? Wij helpen je graag. Je bent uiteraard van harte welkom in onze Bossche showroom op Balkweg 6, maar ook staan wij je graag te woord per mail, telefoon of videocall. Zo kun jij lekker thuis blijven en voorzien wij je toch van alle ins en outs.

Wil je graag een testrit maken? Ook dat kan veilig bij ons. Naast een testrit vanuit onze showroom komen wij ook graag naar jou toe met de e-bike! Om je helemaal te ontzorgen bieden wij deze dienst tijdelijk gratis aan.

Geef ons je wensen en vragen door via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bekijk hier welke maatregelen wij nog meer nemen omtrent het coronavirus

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. De fietstas actie is op basis van beschikbaarheid van Brooks modellen met een winkelwaarde van € 120,-.