Win een Kalkhoff Berleen e-bike t.w.v. € 1.999,-

Vul de klanttevredenheids-enquete in na aflevering of onderhoud en maak automatisch kans

Was de aflevering van jouw auto een feestje? Of is het onderhoud aan jouw auto naar volle tevredenheid uitgevoerd? Laat het ons weten en vul de enquête in. Hiermee maak je automatisch kans op een luxe Kalkhoff Berleen e-bike!

Ingevulde enquêtes zijn voor ons, en voor de importeur, van groot belang. Wij hopen op je medewerking.

Vul de enquete in en maak automatisch kans op een Kalkhoff Berleen e-bike


Wij verloten twee e-bike onder alle inzendingen, een e-bike voor de werkplaats-enquetes en een e-bike voor de sales-enquetes.

Dubbele kansen voor je dus!

Kalkhoff Berleen

t.w.v. € 1.999,-

kalkhoff-blauw-berleen.png

De spelregels:

Heb jij een nieuwe of gebruikte auto gekocht bij Van den Udenhout? Dan is de kans groot dat je een enquete ontvangt. Het is voor ons, en voor de importeur, van groot belang dat de enquetes ingevuld worden. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit borgen en nog verder verbeteren.

Onder alle inzendingen van de enquetes verloten wij een Kalkhoff Berleen e-bike! Je dingt dus automatisch mee als je de enquete ingevuld hebt. 

Is jouw auto in onze werkplaats geweest? Dan is de kans groot dat je een enquete ontvangt. Het is voor ons, en voor de importeur, van groot belang dat de enquetes ingevuld worden. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit borgen en nog verder verbeteren.

Onder alle inzendingen van de enquetes verloten wij een Kalkhoff Berleen e-bike! Je dingt dus automatisch mee als je de enquete ingevuld hebt.