Duurzaamheid

Van den Udenhout hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn we continue bezig om onze dienstverlening duurzamer te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door het gebruik van groene stroom, sponsoring en de inzet van elektrische auto's.

CERTIFICAAT ERKEND DUURZAAM PLUS

Per 12 december 2018 is Van den Udenhout officieel Erkend Duurzaam Plus. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Van den Udenhout in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Erkend Duurzaam Plus is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche.

WAAROM ZIJN WIJ ERKEND DUURZAAM PLUS?

We verkopen alleen nog maar stille en zuinige banden en de gebruikte banden worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.

De inzet en verkoop van elektrische Volkswagen modellen. Van den Udenhout is officieel e-dealer. Dit betekent dat wij de Volkswagen e-up! en Volkswagen e-Golf in de showroom hebben staan en er ook proef gereden kan worden in deze modellen. Daarnaast worden deze modellen regelmatig ingezet bij gemeentes. Naast de volledig elektrische modellen, bieden wij ook alle hybride (semi-elektrische) Audi en Volkswagen modellen aan. 

We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.

Sponsoring van diverse maatschappelijke en sportieve projecten. Bijvoorbeeld de sponsoring van een gezinskamer in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en sponsoring van diverse hardloopevenementen zoals de Vestingloop.

Voor de vitaliteit van onze medewerkers bieden wij VDU FIT waarmee wij een gezonde leefstijl stimuleren.

Van den Udenhout Corona update
Meer info >