VOLKSWAGEN ID.4

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

 

Ben je opzoek naar een nieuwe Volkswagen? De eerste exemplaren van deze elektrische cross-over staan naar verwachting dit jaar al in onze showrooms. De ID.4 is - net als de ID.3, die sinds enkele weken in de showrooms van Van den Udenhout staat - gebouwd op het MEB-platform van de Volkswagen Group. Hij meet 4.58 meter in de lengte, 1.85 meter in de breedte en 1.61 meter in de hoogte. Hij is daarmee groter dan de Tiguan (wel kleiner dan de Tiguan Allspace). De wielbasis bedraagt 2.76 meter. Het formaat van de ID.4 komt aardig overeen met dat van zijn neefje, de ŠKODA ENYAQ, die drie weken eerder aan het publiek is gepresenteerd. De bagageruimte van de ID.4 is met 543 liter (en met de achterbank neergeklapt 1.575 liter) zo'n 40 liter kleiner dan die van de ENYAQ, maar makkelijk te openen met één voetbeweging dankzij de Easy Open & Close-technologie.

 

  • 100% Elektrische SUV
  • 8 jaar garantie op hoogvoltaccu
  • Actieradius tot 520 km*
  • Ruim
  • Trekgewicht (geremd) 1.000 kg
  • 150kW/ 204 pk motor

Meer informatie

Minder informatie

VOLLEDIG ELEKTRISCHE SUV

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Integendeel. De ID.4 laat juist zien hoe krachtig elektrisch rijden kan zijn. Of je nou op de A2 rijdt of in de Alpen, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Helling van 30 procent? Eitje. En met een actieradius van 520* km hoef je je over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij het baanbrekende MEB-platform dat speciaal voor de ID. Family is ontwikkeld. Deze elektrische SUV mag zich met recht een Volkswagen noemen.

INCLUSIEF SLIMME BIJRIJDERS

 De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Het volgende nummer spelen? Je moeder bellen? Zeg wat je wilt en… voilà. Ook rijden er voor je veiligheid altijd een groot aantal slimme assistentiesystemen met je mee. Allemaal samengepakt in een strak en gestroomlijnd design. Beter wordt het niet. 

PRAKTISCH

De bagageruimte kunt u als bestuurder indelen zoals u zelf wilt. De kofferbakinhoud varieert daardoor van 543 liter tot 1.575 liter. Met één voetbeweging opent de Easy Open & Close-achterklep. Het maximale trekgewicht (geremd) van de ID.4 bedraagt 1.000 kg. 

Minimalistisch interieur

Ook het minimalistische interieur van de ID.4 is vegelijkbaar met dat van de ID.3. Op het dashboard zijn nagenoeg geen knoppen of schakelaars te vinden. Alles is digitaal. De belangrijke informatie wordt weergegeven op het compacte display, te bedienen en geplaatst achter het multifunctionele stuurwiel. Ook kan de ID.4 kan worden uitgerust met een head-up display met 'augmented reality'. Via het 10" (of optioneel 12") centraal geplaatste touchscreen display zijn navigatie-, telefoon- en multimediafuncties op te roepen. De 'open space' van het interieur, die kenmerkend zal zijn voor de gehele ID. Family, krijgt dankzij het grote glazen panoramadak (standaard op ID.4 1ST Max) nog een extra demensie. Ook de flexibel in te delen middenconsole, die los staat van het dashboard, draagt bij aan de opgeruimde uitstraling van het interieur.

 

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de vanafprijs van de ID.4?
De ID.4 is beschikbaar in 1ST en 1ST Max. De 1ST is bestelbaar vanaf € 47.740,-. De Max is bestelbaar vanaf € 56.940,-.

In welke uitvoeringen komt de ID.4? 
De ID.4 trapt af met twee speciale 1ST Editions: de ID.4 1ST en ID.4 1ST Max. Deze extra rijk uitgeruste modellen herken je aan de typische 1ST badges en Play & Pauze pedalen. 

Kan ik nog in 2020 in een ID.4 rijden? 
De twee 1ST Editions van de ID.4 zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 uitgeleverd worden. We verwachten de showroomauto's wel nog in 2020.

Kan ik ook de ID.4 van te voren reserveren? 
Je kunt de ID.4 niet reserveren. Schrijf je in voor de ID.4 nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van al het nieuws.

Wat is het trekgewicht van de ID.4?
Het trekgewicht van de ID.4 is 1000 kilo.

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom de nieuwste Volkswagen? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen dat je niks meer mist omtrent deze fantastische auto!

Blijf op de hoogte van de nieuwste Volkswagen

Rijklaar
v.a. € 47.740,-
Private lease v.a.
v.a. € 649,-
Zakelijke lease v.a.
v.a. € 554,-
Verzekeren v.a.
Financieren v.a.

elektrisch-rijden-liggend.png

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen ID.4 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, of Oss.

*De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
BROCHURE