Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Multivan 6.1 een echte uitblinker. De ultieme familie auto van Volkswagen.

Volkswagen MULTIVAN

DE VOLKSWAGEN MULTIVAN BIJ VAN DEN UDENHOUT.

Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Multivan 6.1 een echte uitblinker. De ultieme familie auto van Volkswagen.
 

Meer informatie

Minder informatie

 • Frisse uitstraling door vernieuwd design van het exterieur, dashboard, de nieuwe bekledingsstoffen en kleurstellingen
 •  standaarduitrusting verder uitgebreid
 • De nieuwste generaties multimediasystemen en bestuurdersassistentiesystemen leverbaar
 • Vierwielaandrijving 4MOTION
 • Dubbele koppeling (DSG)

 

Multivan-voorkant.jpg

RIJKE EN VEILIGE STANDAARDUITRUSTING

 • Vermoeidheidsherkenning (nieuw)
 • Multi collision brake (nieuw)
 • Hill hold (nieuw)
 • Start Stop systeem (nieuw)
 • Radio Composition Colour met 8 luidsprekers en Bluetooth (nieuw)
 • Dynamisch onderstel (nieuw, Highline)
 • Licht en zicht pakket (nieuw, Highline)
 • Multifunctioneel stuurwiel (nieuw, Highline)

De tweede schuifdeur is niet langer standaard op de Comfortline. Vanwege gewichtsrestricties leverde de tweede schuifdeur in combinatie met de standaard zitopstelling (7-persoons) problemen op bij diverse motoren op de Multivan 5GP. Door de schuifdeur optioneel te maken is elke motorvariant weer met de standaard zitopstelling leverbaar en kan de tweede schuifdeur in combinatie met een passende zitopstelling toegevoegd worden bij de motoren waar een gewichtsrestrictie van toepassing is.

DIGITALE COCKPIT

De Multivan 6.1 bevat veel digitale technologieën die het rijden comfortabeler maken. Bijvoorbeeld de optioneel hoge resolutie digitale cockpit met navigatie. Of Volkswagen We Connect: een service die van je smartphone een afstandsbediening maakt voor de auto. En dat is nog maar het begin.

 • Gekleurde cockpit met hoge resolutie
 • Nieuwe radio- en navigatiesystemen met aanraakschermen tot 23,4 cm (9,2 inch)
 • Geïntegreerd dankzij de geïntegreerde simkaart
 • Mobiele online diensten We Connect
 • Draadloos opladen van smartphone

 

De multi digitale cockpit van de Transporter 6.1 Multivan

FLEXIBEL VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

De Multivan is leverbaar als Dubbele Cabine en ‘Van’-uitvoering.
Duwen, draaien, inklappen. We hebben enkele oplossingen bedacht zodat de Multivan 6.1 bijna alles kan doen wat je maar kunt bedenken. Het interieur is flexibel, variabel en goed doordacht. Als je nog extra ruimte nodig hebt, kunnen alle stoelen in het passagierscompartiment worden uitgebreid - voor eindeloos plezier en veel spontane reisplannen.

HOOG RIJCOMFORT

Hoe meer geluid om je heen is, hoe minder je kunt ontspannen. Dit is de reden waarom de Multivan 6.1 zo stil is. Het interieur is nog stiller met het isolatieglaspakket - zodat jij in alle rust en stilte kunt genieten van de ergonomische stoelen, het zicht rondom en het aangename gevoel van ruimte. 

MODERNE RIJASSISTENTIE

Vrijwel elke reis wordt een ontspannen plezier met de Multivan 6.1 - zelfs als deze u meeneemt naar de hectische stad. Dankzij innovatieve rijhulpsystemen zoals de Adaptive Suspension Regulation DCC en het noodremassistent Front Assist ben je goed voorbereid op onverwachte obstakels. Je wordt ook bijgestaan door een zijwindassistent op de terugweg via snelwegen. Dus geniet van je stadsexcursie, zelfs als het buiten wat ruiger wordt.

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

 


VOORBEELDBEREKENING: MULTIVAN

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 29.025,- € 431,- € 34.866,- 7,99% € 19.350,- 36 maanden € 38.700,- € 9.675,-


 

Rijklaar v.a.
€ 48.300,-
Financieren v.a.
€ 431,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 571,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 96,- p.m.
Duwen, draaien, inklappen. We hebben enkele oplossingen bedacht zodat de Multivan 6.1 bijna alles kan doen wat je maar kunt bedenken.

Stel hier uw auto samen!

U kunt uw Volkswagen Bedrijfswagen Multivan geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

 

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen Multivan van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in Den Bosch, Helmond, Veghel of Oss.