de Volkswagen MULTIVAN 

De Multivan - van alleskunner naar pionier

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de Multivan, de passagiersversie van de welbekende Volkswagen-bus. Dankzij een vernieuwd platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan voorheen. En hij is nu te bestellen bij Van den Udenhout! Kom langs in de showroom of vraag een offerte aan. 

Samen met handige interieurfeatures als een verschuifbare, multifunctionele tafel, verplaatsbare/uitneembare stoelen en slimme ‘doorloopjes’ is de Multivan een echt multitalent voor bedrijf én gezin. Bovendien wordt hij nu voor het eerst geleverd als eHybrid, voorzien van plug-in hybridetechnologie. Veelzijdigheid en multifunctionaliteit worden opnieuw gedefinieerd, met een ongekend comfort in dagelijks gebruik als resultaat. De Multivan is per rit zeer flexibel aan te passen aan de behoeften van de inzittenden. De verscheidenheid aan aandrijvingen is met de plug-in hybride groter dan ooit tevoren. Zo vertegenwoordigt de Multivan het begin van een nieuw tijdperk. Hij combineert de modernste normen vanuit premium personenauto’s met zijn vertrouwde allrounderkwaliteiten. Zo maakt hij indruk met zijn hoge veiligheidsniveau, expressieve dynamiek en charismatisch design. Overtuig jezelf en ontdek nu de Multivan.
 

  • Gedigitaliseerd interieur met verschuifbare multifunctionele tafel
  • Voor het eerst als eHybrid plug-in hybride
  • DSG-automaat standaard
  • Semiautonoom rijden dankzij IQ.DRIVE Travel Assist
  • Ook leverbaar met elektrisch bedienbare achterklep

Meer informatie

Minder informatie

 

vw-multivan-interior-concept.png

binnenruimte wordt vrije ruimte

De Multivan maakt indruk met een tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen interieurconcept: van een volledig vlakke vloer tot de eerste rij stoelen, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen afzonderlijke stoelen maken een breed scala aan stoelindelingen mogelijk zonder grote inspanningen. Door het gebruik van een elektromechanische parkeerrem is er een comfortabele doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. En de multifunctionele tafel is niet alleen variabel in positie, maar ook in vorm. Hij kan worden ingeklapt en over de rails tot tussen de voorstoelen = worden geschoven om als middenconsole te worden gebruikt. Voor het eerst is de Multivan nu ook leverbaar met een elektrisch bediende achterklep die opent na een voetbeweging onder de achterbumper (Easy Open). Enkele belangrijke cijfers: zelfs met de derde zitrij in positie bedraagt het volume van de bagageruimte al 469 liter (lange versie: 763 l), wat flexibel uit te breiden is tot liefst 3.672 liter (4.005 l). En dan kan de Multivan ook nog eens aanhangers met een maximaal gewicht tot 2.000 kg trekken.

vw-multivan-panorama-glass-roof-highlight.png

van dak naar hemel

Nieuw in de Multivan is het royale panoramische glazen dak. Het hemels uitzicht en een lichtovergoten interieur creëren een nog groter gevoel van ruimte. Daarnaast heeft de Multivan met het tweedelig glazen panoramadak een nog grotere maximale binnenhoogte in het midden. De "LowE"-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Zo tillen we het premium comfort dat typisch is voor een Multivan naar een nieuw niveau. 

vw-multivan-phev-plug-in-hybrid.png

alternatieve aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Dat kan met de Multivan eHybrid met plug-in hybride aandrijving. Het juiste antwoord op een nieuw tijdperk en meer dan alleen een statement - de aandrijving tilt de rijervaring met de Multivan naar een nieuw niveau. De combinatie van een elektromotor en TSI turbo-benzinemotor is goed voor een systeemvermogen van 160 kW/218 pk. De Multivan eHybrid kan geheel elektrisch en geruisloos door de stad rijden, en start in principe altijd in elektrische modus. De 13 kWh lithium-ion batterij maakt het mogelijk om een groot deel van de dagelijkse ritten geheel elektrisch af te leggen. Dat betekent voor u: gedefinieerd rijplezier, lager brandstofverbruik, lokaal CO2-vrij rijden in puur elektrische modus en flexibiliteit in actieradius.

vw-multivan-highlights-stage.jpg

digitaal en connected

De Digital Cockpit is standaard en dat geldt ook voor het Ready 2 Discover infotainmentsysteem met geïntegreerde eSim, de veiligheid van het eCall noodoproepsysteem en de online diensten van We Connect en We Connect Plus. Een 360 graden camera (Area View) is nu eveneens leverbaar. Met meer dan 20 assistentiesystemen tilt hij veiligheid naar een nieuw niveau. Met innovatieve connectiviteit zoals de integratie van Amazon's Alexa is hij optimaal online. Hij is geschikt voor alledaags gebruik en multifunctioneel als nooit tevoren. En met de plug-in hybride aandrijving luidt hij een nieuw tijdperk in. Ontdek de features: bijvoorbeeld de multifunctionele tafel, die variabel is in positie, vorm en functie. De IQ. Light LED-matrix koplampen die verbeterede veiligheid en charismatisch design combineren.  Of de verbeterde geschiktheid voor dagelijks gebruik, die wordt bereikt door de nieuwe afmetingen en het multifunctionele interieurconcept. Multivan - nieuwe hoogtepunten.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Volkswagen Bedrijfswagens en ontvang updates van de nieuwe Multivan.

Schrijf je nu in

De nieuwe Volkswagen Multivan wordt begin 2022 op de Nederlandse markt verwacht. In aanloop naar de marktintroductie geeft Volkswagen Bedrijfswagens meer informatie vrij over de specificaties en de prijzen. Wil je graag meer weten over deze Volkswagen Multivan van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in Den Bosch, of Oss.