ŠKODA ENYAQ IV

Nu in de showroom: ONTDEK DE 100% elektrische ŠKODA BIJ VAN DEN UDENHOUT

Ben je opzoek naar een nieuwe Škoda? De eerste volledig elektrische SUV van Škoda de Enyaq iV is onthuld. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Naast de enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 510* km komen er ook nog verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slecht 6,2 seconden. 

  • Actieradius tot wel 510 km*
  • Nieuwe designselecties
  • Tot 1.200 kg trekgewicht
  • 13 inch grote scherm

De Škoda Enyaq iV is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de Škoda Enyaq iV voorraad nieuw of Occasion.

Meer informatie

Minder informatie

Web-Ready-JPG-ENQ_NG_FE_003-_ENQmain_cat0920.jpg

ELEKTRISCHE AANDRIJFLIJN

De Enyaq iV beschikt over een geheel nieuw aandrijfconcept, waarbij gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die het modulaire MEB-platform voor de elektrische auto's van de Volkswgaen Group te bieden heeft. Het MEB-platform bestaat uit het zogenaamde skateboard-platform, waarbij de accu in de vloer is verwerkt om ruimte te besparen. De Enyaq iV komt beschikbaar in 5 vermogensvarianten. Een 109 kW sterke basisversie met een 55 kWh accu (range van 340* kilometer), de 132 kW sterke versie met een 62 kWh accu (range van 390* km) en een 150 kW sterke versie met 82 kWh accu (range van 510* km). Met een bereik van maximaal 510 km* volgens de WLTP-cyclus is de Enyaq iV een ideale dagelijkse begeleider. De twee versies met vierwielaandrijving leveren respectievelijk 195 kW of 225 kW, zijn voorzien van de 82 kWh accu en hebben een range van maximaal 460* km. De krachtige variant sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden*. Bovendien heeft de Enyaq iV een trekgewicht van 1.200 kg (maximale helingshoek 12%).

VEILIGHEID

Nieuwe assistentiesystemen zijn onder andere de Travel Assist, die nu nog meer functies heeft, en de mogelijkheid om de auto op afstand in te parkeren.

ELEKTRISCH LADEN

De Enyaq iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Afhankelijk van de grootte van de batterij is hij op deze manier in 6 tot 8 uur op te laden. Met een DC snellader tot 125 kW kan de accu naar verwachting in 40 minuten worden geladen van 10% naar 80%.

Web-Ready-JPG-ENQ_NG_124-_ENQmain_cat0920.jpg

DESIGN

Het design van de Enyaq iV is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. De nieuwe proporties zorgen voor een bijzondere dynamiek en een ruim interieur. Zijn grote wielen en bodemvrijheid geven hem de krachtige uitstraling van een SUV. Het nieuwe designconcept van de Enyaq iV combineert maximale interieurruimte met een 'loungegevoel'. In plaats van de gebruikelijke uitvoeringen en tal van opties biedt de Enyaq iV voor het eerst Škoda's nieuwe Design Selections aan. Het interieur sluit aan bij leefomgevingen, met perfect op elkaar afgestemde kleuren en materialen. Daarnaast komen er gestructureerde optiepakketten met verschillende thema's beschikbaar, waarbij voor alle modellen enkele afzonderlijke opties mogelijk zijn. 

BUITENKANT

De designtaal van de Škoda Enyaq iV is emotioneel, krachtig en dynamisch. De nieuwe SUV wordt gekenmerkt door perfecte proporties en een buitengewoon ruimteaanbod. De Enyaq iV biedt een vergelijkbare hoeveelheid binnenruimte als een Škoda Kodiaq, hoewel dit model korter is dan een Škoda Octavia. Tegen een meerprijs sieren de verlichte Crystal Face - die ook beschikt over een geanimeerde Coming/Leaving Home-functie - en volledige LED Matrix-koplampen het opvallende front met de grote Škoda-grille. De full LED-achterlichten zijn voorzien van dynamische richtingaanwijzers en hebben ook een geanimeerde Coming/Leaving Home-functie.

INTERIEUR

De nieuwe designselecties vervangen vervangen de klassieke afwerkingsniveaus en zetten een nieuwe standaard voor het interieur. Elke Design Selection - samengesteld door de interieurontwerpers van Škoda - zorgt voor een smaakvol interieur met een uitzonderlijk gevoel van welbevinden en is voorzien van natuurlijke, op duurzame wijze verwerkte en gerecyclede materialen. Een nieuwe, duidelijk structuur van de beschikbare opties - in de vorm van tien themapakketten en enkele individuele opties - maakt het mogelijk om het model snel en eenvoudig af te stemmen op de smaak van de eigenaar. Het centrale display van de Enyaq iV is met 13 inch groter dan dat van elke andere Škoda. Bovendien is de gloednieuwe SUV altijd online en biedt het model slimme connectiviteit. Het opladen van de accu en de airconditioning in het interieur kunnen comfortabel op afstand worden aangestuurd via de Škoda Connect-app.

Web-Ready-JPG-ENQ_NG_001-_ENQmain_cat0920.jpg

Web-Ready-JPG-ENQ_NG_089-_ENQmain_cat0920.jpg

SIMPLY CLEVER

Speciaal voor elektrische modellen heeft Škoda Simply Clever-oplossingen ontwikkeld, zoals een reinigingsmiddel voor de laadkabel, een beschermkap voor de laadaansluiting en een opbergvak voor de laadkabel onder de vloer van de bagageruimte. De nieuwe, in twee niveaus ingedeelde middenconsole, biedt veel ruimte. Een slim inzetstuk zorg ervoor dat de vloer van de bagageruimte netjes en opgeruimd oogt.

EXCLUSIEVE FOUNDERS EDITION

Met de Enyaq iV Founders Edition verenigt Škoda de oorsprong en toekomst van het merk in één bijzondere uitvoering. Om de exclusiviteit van dit jubileummodel te waarborgen, heeft Škoda de wereldwijde productie beperkt tot slechts 1.895 exemplaren; een aantal dat verwijst naar het jaar waarin grondleggers Václav Laurin en Václav Klement de oprichtingsakte van hun bedrijf ondertekenden.

 


VOORBEELDBEREKENING: SUPERB VISION E

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ ,- € ,- € ,- 7,99% € ,- 36 maanden € ,- € ,-


 

Rijklaar v.a.
€ 44.990,-
Private lease v.a.
€ 599,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 599,- p.m.

elektrisch-rijden-liggend.png

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

U wilt graag meer weten over deze Škoda Enyaq iV van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Škoda vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.