25 november 2020

Voor dag en dauw op pad met fluisterstille Volkswagen e-Crafter dankzij Autobedrijf Van den Udenhout

Voor dag en dauw op pad met fluisterstille Volkswagen e-Crafter dankzij Autobedrijf Van den Udenhout
De nieuwe Volkswagen e-Crafter van Bakkerij van de Ven

Bakkerij van de Ven uit Venhorst koos onlangs voor een volledig elektrische bedrijfswagen bij Autobedrijf Van den Udenhout. Met haar fluisterstille Volkswagen e-Crafter kan de bakkerij nu in de voege uurtjes op pad om de winkels in de regio te bevoorraden met heerlijk vers gebakken brood en banket.

Dankzij de actieradius van 164 km kan de ruime e-Crafter moeiteloos de bezorgroute in één keer volbrengen. En mocht er dan toch een keer extra gereden worden, dan is de accu met de snellaadfunctie in 45 minuten weer tot 80% geladen.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens is erg ruim

Familiebedrijf

Bakkerij van de Ven BV is een echt familiebedrijf en wordt sinds het jaar 2000 gerund door Ruud en Anita van de Ven. Dit jaar mochten zij het 115-jarige vieren van het bedrijf dat in 1905 is opgericht door Willem van de Ven (de overgrootopa van Ruud). De bakkerij heeft zeven winkels, gevestigd in Uden, Boekel, Beek en Donk, Gemert en Sint-Anthonis. En zit als sinds 1935 gevestigd in Venhorst.

Meer dan compleet

Iedere nieuwe e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens wordt standaard zeer compleet geleverd. De bus is onder andere voorzien van full led-koplampen, climatronic airco, parkeersensoren aan de voor-, achter- en zijkant, stuur- en stoelverwarming en een compleeet multimediasysteem met navigatie en achteruitrijcamera. Maar ook opties als cruise control, lane assist en een licht- en zichtpakket ontbreken niet aan deze veelzijdige bedrijfswagen.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Een 100% elektrische bedrijfswagen

Acht jaar gratis onderhoud

De e-Crafter wordt geleverd met maar liefst acht jaar gratis* onderhoud en APK. En ook op de hoogvoltaccu zit acht jaar garantie (tot een max. van 160.000 km). Bakkerij van de Ven kan dus rekenen op een langdurige bedrijfzekerheid!

Uitvoeringen

De Volkswagen e-Crafter is bij Van den Udenhout al van € 56.700,- voor € 49.950,- (excl. btw) verkrijgbaar als gesloten bestelwagen. Daarnaast is de bedrijfswagen, vanaf modeljaar 2021, ook verkrijgbaar als veelzijdige chassis cabine, wat de mogelijkheden en de veelzijdigheid van de e-Crafter zeer vergroot. En de bus is vanaf nu ook te bestellen als ruime bakwagen, of met een open laadbak. Handig voor regionale distributie of voor tuinders en bouwbedrijven.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Bakkerij van de Ven kiest voor een volledig elektrische bedrijfsbus

Rijtraining

Bij aanschaf van een nieuwe e-Crafter ontvangt u nu een gratis rijtraining voor twee personen bij u op de zaak, zodat u het maximale uit uw e-Crafter kunt halen!

* Tot aan 240.000 km gereden kilometers en uitgezonderd van schadeherstel, reparatie en slijtage-onderdelen zoals remmen en banden.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan