7 augustus 2019

Vernieuwde Transporter in augustus te bestellen

Vernieuwde Transporter in augustus te bestellen
De vernieuwde Transporter

Het is bijna zover, wij hopen het nieuwste lid van de Volkswagen Bedrijfwagens-familie in de eerste weken van november te verwelkomen in onze showrooms. Eind augustus (week 35) is de Transporter 6.1 al te bestellen.

Cosmetische vernieuwing

De vernieuwde Transporter, de Transporter 6.1, is een vervolg op de zesde generatie. De vernieuwing gaat verder dan slechts een uiterlijke facelift, waarbij het vooraanzicht - met nieuwe set koplampen incluis led-dagrijverlichting, een aangepaste voorbumper en gewijzigde grille met grote luchtinlaten - een echte blikvanger is.

Technische innovaties

Ook op technisch vlak innoveert Volkswagen Bedrijfswagens haar iconische bedrijfsbus. De grootste vernieuwing is de elektromechanische stuurbekrachting. Daardoor is het mogelijk om de Transporter 6.1 te voorzien van meer dan 20 (!) veiligheids- en assistentiesystemen waaronder Lane Assist, Park Assist, Trailer Assist en Cross Wind Assist. Die laatste stabiliseert de bedrijfswagen bij sterke zijwind, zodat die bij code rood niet op de zijkant terechtkomt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Volkswagen Bedrijfswagens

Slim opbergsysteem

Het verschil tussen de Transporter 6 en 6.1 is groot. Ook vanbinnen. Want verschil moet er zijn. Door een slimme oplossing is het laadruim 35 centimeter langer: extra lange spullen kunnen door een compartiment ónder de passagiersstoel door worden gestoken. En ook de cabine is optimaal ingericht met veel opbergvakken.

We Connect

Het nieuwste infotainment platform is de standaard, evenals "Volkswagen We Connect". Daarmee ben je online wanneer jij wilt. De innovatieve online dienst geeft onder meer realtime verkeersinformatie en gebiedsnieuwsupdates, direct af te lezen op het centraal geplaatste scherm in de cabine.

Motoren

De Transporter 6.1 wordt leverbaar met vier verschillende 2.0-liter TDI-motoren - met vermogens van 90, 100, 150 en 199 pk - én een volledig elektrisch aangedreven versie met een actieradius van 400 kilometer (volgens NEDC). Tegen meerprijs is de vernieuwde Transporter leverbaar met DSG-automaat met dubbele koppeling zonder trekkrachtonderbreking. Ook optioneel is de vierwielaandrijving 4MOTION op de twee sterkste dieselmotoren.

De vernieuwde Transporter komt op de markt als bestelwagen en als pick-up, beide met een enkele en dubbele cabine, maar ook als Kombi - voor personenvervoer.

Meer weten over de Transporter 6.1?

Wij verwachten de vernieuwde Transporter in week 45 in de showroom.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan