14 januari 2021

Van oriëntatie tot aflevering: laagdrempelig kennismaken met de online diensten van Autobedrijf Van den Udenhout

Van oriëntatie tot aflevering: laagdrempelig kennismaken met de online diensten van Autobedrijf Van den Udenhout
Commercieel directeur Mark Bastiaansen (rechts) helpt een klant in zijn online zoektocht naar een andere auto.

Wie tegenwoordig een auto wil kopen, hoeft daar de deur helemaal niet voor uit. Bij Autobedrijf Van den Udenhout kan dat namelijk geheel online, van oriëntatie tot aflevering. Maar de adviseurs gaan ook fysiek bij de klant langs, op afspraak. De mogelijkheden zijn eindeloos.

"Helaas zijn onze showrooms tijdens de lockdown gesloten voor verkoopactiviteiten," legt Mark Bastiaansen, commercieel directeur van Autobedrijf Van den Udenhout, uit. "Maar wie een andere auto zoekt, hoeft daar de deur helemaal niet voor uit." Het verkoopteam van het autobedrijf staat online tot eenieders beschikking: 24/7 via de chatfunctie op de website, of via een persoonlijk videogesprek. "Zo kan een klant alle details van zijn of haar volgende auto in real life zien."

Proefrit aan huis

Zelfs een offerte en taxatie behoren tot de online mogelijkheden. "Maar in sommige gevallen is het natuurlijk prettiger om daadwerkelijk met een adviseur om tafel te zitten," vervolgt Bastiaansen. "Daarom komen wij op afspraak ook op locatie, in sommige gevallen zelfs met de gewenste auto. Een proefrit aan huis behoort óók tot de mogelijkheden."

Online auto kopen

Elke auto is online te koop bij Van den Udenhout. En dat gaat eenvoudig, in vier simpele stappen. De auto wordt gratis aan huis geleverd, vaak al binnen drie dagen. Altijd met 14 dagen omruilgarantie. Om haar klanten daar op een laagdrempelige manier mee kennis te laten maken, heeft het autobedrijf een unieke actie. "Online bieden we tijdelijk een private lease-korting van € 30,- p/m aan," vertelt Bastiaansen. "Geldig op de meest populaire private lease-modellen uit onze voorraad. En bij speciaal geselecteerde occasions geven we € 750,- shoptegoed van Zalando cadeau!"

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan