13 december 2018

Van den Udenhout uitgeroepen tot beste carlease-bedrijf

Van den Udenhout uitgeroepen tot beste carlease-bedrijf
Algemeen directeur Kurt Verhees (links) en commercieel manager Lease Marc Bollen (rechts)

Management Team roept Van den Udenhout Lease voor het tweede jaar op rij uit als beste bedrijf in de categorie carlease. Van den Udenhout Lease wordt in de lijst van Management Team gevolgd door BMW Group Financial Services. Een derde plaats is vastgelegd voor Mercedes-Benz Financial Services.

Score

Van den Udenhout Lease is getoetst op klantgerichtheid, productieleiderschap en excellente uitvoering. Op het gebied van klantgerichtheid scoort Van de Udenhout een 4,1 op een schaal van 5, voor productieleiderschap ontvangt het een 4,2 uit 5 en voor excellente uitvoering krijgt het bedrijf een 3,9 uit 5. Met die totaalscore is Van den Udenhout Lease met overtuiging uitgeroepen tot het beste bedrijf in de categorie carlease.

Onderzoek

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later zijn daar ook professionele dienstverleners en de digitale leveranciers aan toegevoegd. De uitkomsten werden jaarlijks gepubliceerd in de MT Digital (voor digitale dienstverleners), de MT Finance (voor financiële dienstverleners) en de MT 100 (voor consultants en zakelijke dienstverleners). De 3 onderzoeken zijn in 2017 samengevoegd tot de MT1000: het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners, uitgevoerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De MT1000-lijst zet alle dienstverleners in één ranglijst. Dat is natuurlijk appels met peren vergelijken. De ranglijsten per vakgebied maken het echter wél mogelijk om aanbieders direct met elkaar te vergelijken. In de categorie carlease komt Van den Udenhout Lease naar voren als beste bedrijf.

Top 10

De top 10 in de categorie carlease is als volgt:

  1. Van den Udenhout Lease
  2. BMW Group Financial Services
  3. Mercedes-Benz Financial Services Nederland
  4. Alphabet
  5. SternLease
  6. Directlease
  7. LeasePlan Nederland
  8. Athlon Car Lease Nederland
  9. MKB Lease
  10. AA Lease

Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt perfect in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt. Zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden.

Leasen is meer dan alleen auto's beschikbaar stellen, vinden algemeen directeur Kurt Verhees en commercieel manager Lease Marc Bollen. En daar profiteren klanten van.

Lees het hele verhaal van Marc Bollen en Kurt Verhees

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan