2 januari 2018

Van den Udenhout neemt SEAT & ŠKODA dealer NOORDHOEK over in Den Bosch en Oss

Van den Udenhout neemt SEAT & ŠKODA dealer NOORDHOEK over in Den Bosch en Oss

Autobedrijf Van den Udenhout is met ingang van 2 januari 2018 de trotse officiële SEAT & ŠKODA dealer in regio Den Bosch en Oss. Per januari 2018 neemt het autobedrijf de SEAT en ŠKODA sales en service activiteiten over van merkdealer NOORDHOEK Autogroep.

Al bijna 3 jaar mag Van den Udenhout dealer zijn van deze merken in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Veghel en omstreken.

Overname

Mark Bastiaansen (DGA NOORDHOEK Den Bosch en Oss) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout) zijn beide erg tevreden over de overeenstemming die is bereikt aangaande overname van de SEAT & ŠKODA activiteiten. 

Sinds 1964 is familie Bastiaansen eigenaar van het familiebedrijf NOORDHOEK, SEAT & ŠKODA dealer, met sinds 2004 een vestiging in Den Bosch en sinds 2014 een vestiging in Oss. Met de overname kijkt Van den Udenhout er naar uit om de klanttevredenheid en zeer hoge servicegraad van NOORDHOEK te continueren.

"NOORDHOEK Autogroep staat bekend als transparant en service-gericht familiebedrijf. Afgelopen jaren hebben we meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee jaar op rij 'Best SEAT dealer' en de ŠKODA publieksprijs. Iets waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn en wat ons harde werken onderstreept. We hopen dit samen met Van den Udenhout nog verder uit te gaan bouwen," aldus Mark Bastiaansen. Bastiaansen gaat zelf mee naar Van den Udenhout waar hij de verantwoording over SEAT en ŠKODA krijgt. Al het overige personeel van NOORDHOEK Den Bosch en Oss blijft ook voor de prachtige merken werken. Klanten zullen dus dezelfde contactpersonen behouden.

Autobedrijf Van den Udenhout

"Van den Udenhout is een informele organisatie met een sterk bourgondisch karakter. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat klanten een warm gevoel krijgen als ze bij ons binnenkomen. Wij denken graag met onze klanten mee. Gastvrijheid met een grote G noemen we dit," aldus directeur Kurt Verhees.

Naamswijziging

Kurt Verhees: "Concentratie en schaalgrootte zijn in onze branche van groot belang. De naam Van den Udenhout staat in de regio van oudsher bekend vanwege de deskundige en betrouwbare manier van werken en zakendoen. Vandaar dat we besloten hebben om ook in Den Bosch en Oss vanuit de naam Van den Udenhout de merken SEAT & ŠKODA te gaan voeren".

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan