30 april 2021

Van den Udenhout Autoverhuur – grootste e-Verhuurder van Brabant – vestigt zich in Oss

Van den Udenhout Autoverhuur – grootste e-Verhuurder van Brabant – vestigt zich in Oss
Michel Radings, manager financial & mobility services, bij de nieuwe e-Verhuur vestiging in Oss

Autobedrijf Van den Udenhout opent per 1 mei de deuren van een nieuwe, grote e-Verhuur vestiging aan de Kantsingel 22 H-J in Oss. Door de uitbreiding van de verhuurvloot (met ruim 100 ID.3's) werd Van den Udenhout Autoverhuur in het eerste kwartaal van dit jaar de grootste e-Verhuur maatschappij van Brabant.

Verhuurvloot

De vraag naar e-Verhuur is groot. Het autobedrijf had al jaren elektrische auto's, zoals de Volkswagen e-Golf en de Audi e-tron, in de verhuur. Inmiddels is de vloot uitgebreid met de nieuwste elektrische modellen, waaronder de Volkswagen ID.4, de ŠKODA CITIGOe iV en de Volkswagen e-Crafter. "We merken dat de vraag naar elektrische auto's alsmaar toeneemt," vertelt Michel Radings, manager financial & mobility services. "Daarom is meer dan tien procent van onze huurauto’s nu elektrisch."

Elektrische (bak)fietsen

Behalve auto's staan er ook elektrische fietsen bij het nieuwste e-Verhuur filiaal in Oss. "Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een e-bike," vervolgt Radings. "Wij hebben daarom ook elektrische fietsen van het Duitse merk Kalkhoff in de verhuur." De nieuwste aanwinst zijn de elektrische bakfietsen van Urban Arrow. "In de elektrische cargo bakfietsen van Hollands fabricaat past echt alles wat je wilt vervoeren in," vertelt Radings. "Ze zijn ideaal om duurzaam en snel het stadsverkeer te trotseren."

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Jorrick Bollen, medewerker e-Verhuur in Oss

Totaalaanbod

Om de drempel voor e-Verhuur bij particulieren te verlagen, levert Van den Udenhout er desgewenst een laadpas bij. "Er is grote belangstelling voor elektrische auto's en veel mensen zijn benieuwd naar de rijervaring. Ook dat is regelmatig een reden waarom klanten nu bij ons een elektrische auto huren."

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan