8 maart 2021

Van den Udenhout Autoverhuur grootste e-Verhuur aanbieder van Brabant

Van den Udenhout Autoverhuur grootste e-Verhuur aanbieder van Brabant
Michel Radings, manager (e-)Mobility, (links) en Jeroen Meijer, vestigingsmanager Volkswagen 's-Hertogenbosch, (rechts) bij een deel van de nieuwe elektrische huurauto's van Van den Udenhout Autoverhuur

Autobedrijf Van den Udenhout onderstreept haar duurzame karakter met het toevoegen van ruim honderd elektrische auto's aan de verhuurafdeling. Daarmee wordt Van den Udenhout Autoverhuur de grootste e-Verhuur maatschappij van Noord-Brabant.

De verhuurvloot van het autobedrijf bestond deels al uit 100% elektrische modellen als de Audi e-tron, de Volkswagen ID.4, de ŠKODA CITIGOe iV en de Volkswagen e-Crafter. Omdat elektrisch rijden het afgelopen jaar enorm aan populariteit heeft gewonnen, wordt de verhuurvloot uitgebreid met zo'n honderd ID.3-modellen.

Volkswagen ID.3

"De ID.3 is de meest innovatieve elektrische Volkswagen. Door zijn grote succes is de CO2-uitstoot van alle Volkswagens in Nederland het afgelopen jaar met een derde deel gedaald," vertelt Michel Radings, manager (e-)Mobility bij Van den Udenhout. "Het duurzame karakter van de ID.3 heeft ons doen besluiten om juist deze auto in grote getalen in te zetten."

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

e-Verhuur bij Van den Udenhout

Kalkhoff e-bikes

"Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een elektrische fiets," vervolgt Radings. "Wij hebben daarom ook e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff in de verhuur." Hét perfecte vervoer om de drukte in de binnenstad met de auto te mijden.

Totaaloplossing in tijdelijke mobiliteit

"Om een totaaloplossing in (tijdelijke) mobiliteit te faciliteren, bieden wij ook mobiliteitspassen aan. Daar laad je een elektrische auto mee op, maar je reist er bijvoorbeeld ook mee met het openbaar vervoer."

Iedereen met de behoefte aan tijdelijke mobiliteit kan terecht bij Van den Udenhout Autoverhuur (met vestigingen in Eindhoven en 's-Hertogenbosch). Alle voertuigen zijn te huur vanaf 1 dag. En wie een langere periode vervoer nodig heeft, kan gebruikmaken van shortlease constructies.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan