10 juni 2021

Samenwerking Autobedrijf Van den Udenhout en FSM Sports Management verlengd

Samenwerking Autobedrijf Van den Udenhout en FSM Sports Management verlengd
Mark Bastiaansen, commercieel directeur van Autobedrijf Van den Udenhout (rechts), overhandigt de sleutels van de nieuwe 100% elektrische ŠKODA ENYAQ iV voor FSM Sports Management aan directeur/eigenaar Fred van der Hoorn (links)

Fred van der Hoorn, directeur/eigenaar van FSM Sports Management is al ruim tweeënhalf jaar ambassadeur van Autobedrijf Van den Udenhout. Beide Brabantse bedrijven sloegen eind 2018 de handen ineen en zijn trots te kunnen mededelen dat de samenwerking per juni 2021 is verlengd.

Bossche bedrijfsleven verbinden

Sportiviteit is de verbindende kernwaarde tussen beide ondernemers uit het Bossche bedrijfsleven. Zo is Van der Hoorn - onder de naam FSM Sport Management - onder meer actief als voetbalmakelaar, het herkennen van nieuw sportief talent en de professionele begeleiding ervan. Autobedrijf Van den Udenhout is al jaren nauw betrokken bij diverse sportactiviteiten in de regio Den Bosch, zoals de BrandLoyalty Vestingloop waar ook ieder jaar een sportief team met medewerkers van het autobedrijf aan deelneemt. En het heeft haar naam verbonden aan HC ’s-Hertogenbosch.

Samenwerking voorzetten

De (verlengde) samenwerking wordt woensdag bezegeld, wanneer Van der Hoorn de sleutels van de nieuwe (en volledig elektrische!) ŠKODA ENYAQ iV voor FSM Sports Management in ontvangst neemt bij de ŠKODA-vestiging van het autobedrijf aan de Balkweg 6 te ’s-Hertogenbosch.

"Wij zijn er trots op om de samenwerking voort te zetten. Hiermee koppelen wij onze mobiliteitsoplossingen aan het brede netwerk van Fred van der Hoorn, wat een positief effect oplevert voor beide partijen," aldus Mark Bastiaansen, commercieel directeur van Autobedrijf Van den Udenhout, terwijl hij Van der Hoorn de sleutels overhandigt.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan