24 april 2023

Onthuld: de Volkswagen ID.7

Onthuld: de Volkswagen ID.7

Volkswagen heeft het nieuwe elektrische vlaggenschip van de ID. Family gepresenteerd: de Volkswagen ID.7. Vooruitstrevend in comfort en met een actieradius van 700 km klaar voor lange afstanden.

Focus op efficiency

De ID.7 is uitgerust met een compleet nieuwe elektromotor, met een vermogen van 286 pk. In de basis goed voor een actieradius van 615 km, maar de ID.7 Pro S uitvoering heeft een actieradius van maar liefst 700 km (WLTP).

DB2023AU00387_large.jpg

Ruimte en comfort staan centraal in de ID.7. Met een lengte van 4,96 meter, een breedte van 1,86 meter en een hoogte van 1,54 meter is er ruimte in overvloed. Het gestroomlijnde design met de karakteristieken van een coupé stralen elegantie uit en minimaliseren de luchtweerstand, voor een optimale actieradius.

DB2023AU00229_large.jpg

De volgende stap in infotainment

Het centrale 15-inch touch-screen scherm staat voor maximaal bedieningsgemak. De bestuurder kan de indeling naar eigen wens rangschikken, waardoor de bediening voor zich spreekt. Het ID. Display achter het stuur heeft standaard een augmented reality head-up display. Zo worden onder andere de snelheid en waarschuwingssignalen samengesmolten met jouw blik op de weg. 

DB2023AU00227_large.jpg

Maximaal comfort

De nieuwe generatie ergo-stoelen dragen bij aan maximaal zitcomfort, met uitgebreide verstelmogelijkheden en geavanceerde massage- en klimaatfuncties. Het nieuwe airconditioning-systeem en de slimme ventilatieopeningen zorgen voor de perfecte verdeling van verwarmde of gekoelde lucht. Het panoramadak - voorzien van smarglass - kan eenvouding geswitcht worden naar verduisterd glas, waarmee opwarming van het interieur beperkt wordt.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan