13 mei 2020

Mobiliteitsbehoefte verandert door 1,5 meter maatschappij

Mobiliteitsbehoefte verandert door 1,5 meter maatschappij
De e-bike is een goede mobiliteitsoplossing voor toekomstige reisbewegingen

Het coronavirus dwingt ons om anders te kijken naar mobiliteit. Nog maanden zullen mensen afstand van elkaar moeten houden en zal er minder plaats zijn in trein en in de bus. Of het nu gaat om werk, school of vrije tijd: we zullen een verandering zien in de manier waarop we ons verplaatsen.

Stap op de fiets

In Europese wereldsteden als Milaan, Berlijn en Parijs wordt er meer ruimte gemaakt voor fietsers. Maar ook voor ons, als Nederlanders, is nu hét moment om een alternatieve reismethode te gaan combineren met een gezonde(re) levensstijl. Hoe kleiner de woon-werkafstand, hoe aantrekkelijker het is om te kiezen voor een e-bike: het is maar een paar kilometer, u bespaart CO2 en je verbrand calorieën. Denk je er ook aan uw wagenpark te verduurzamen? Wij geven je graag een duwtje in de rug.

Bekijk onze Kalkhoff-acties

Verwacht wordt dat heel wat mensen die het openbaar vervoer nu niet vertrouwen, tóch in de auto stappen. Heeft u hierdoor behoefte aan een tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark?

Neem contact met ons op

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan