31 maart 2020

Mobiel in onvoorspelbare tijden: Van den Udenhout ontzorgt ondernemers

Mobiel in onvoorspelbare tijden: Van den Udenhout ontzorgt ondernemers
Blijf flexibel mobiel met Van den Udenhout Lease

Betrouwbare mobiliteit op flexibele basis is vaak een welkome uitkomst. Zeker in bijzondere tijden als nu. Het Van den Udenhout Business Center denkt zakelijk met u mee.

Wie had onlangs kunnen denken dat in een tijdsbestek van enkele weken de wereld zo zou kunnen veranderen? Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. Wij leven mee met alle getroffenen. De coronacrisis treft ook het bedrijfsleven. Onzekere economische tijden kunnen een reden zijn dat u, als ondernemer, moet besluiten om uw wagenpark te verkopen. Op die manier beschikt u namelijk direct over kapitaal, wat u kunt besteden aan uw core business.

Houd uw bedrijf mobiel

Als mobiliteitsoplosser denken wij juist in tijden als deze graag met u mee om uw bedrijf in beweging te houden. Verkoopt u uw wagenpark aan Van den Udenhout Lease, dan kunt u dat weer van ons terug leasen. Sale & Leaseback noemen wij dat. Met deze oplossing haalt u uw auto's van uw balans. En de kosten voor het gebruik van de auto's uit uw wagenpark kunt u direct op de winst- en verliesrekening boeken. Van den Udenhout Lease ontzorgt, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Laat u informeren over Sale & Leaseback

Flexibel rijden

Juist in deze onvoorspelbare tijd is het belangrijk om flexibel te zijn, maar vooral om mobiel te blijven. Door korte projecten, personeel met jaarcontracten of onzekere tijden heeft u een tijdelijke mobiliteitsoplossing nodig. Het Van den Udenhout Business Center geeft u de mogelijkheid om een jonge occasion of nieuwe auto uit onze voorraad te leasen voor een termijn van 12 tot 24 maanden. Met Short Lease zit u niet vast aan een langlopend leasecontract. En u beschikt voordelig en op een eenvoudige wijze over een uitstekende leaseauto. Van den Udenhout maakt succesvol ondernemen een stuk makkelijker!

Ontdek alle voordelen van Short Lease

Betaalbaar leasen

Het huidige economische klimaat maakt dat u behoefte heeft aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Occasion Lease stapt u in een betrouwbare, jong gebruikte auto in verzorgde staat met weinig kilometers. En u weet zeker dat u niet meer betaalt dan nodig is. Omdat u verzekerd bent van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte, heeft de afschrijving namelijk al deels plaatsgevonden. U least betaalbaar en geheel zonder risico.

Lease voordelig en flexibel een jong gebruike auto

Het Van den Udenhout Business Center biedt u de flexibiliteit, het snelle instappen en de kortere looptijden die juist in deze tijd zo interesant zijn.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan