6 april 2023

Meneer Paker wint splinternieuwe auto na werkplaatsbezoek bij Van den Udenhout

Meneer Paker wint splinternieuwe auto na werkplaatsbezoek bij Van den Udenhout

Het zal je maar gebeuren: je maakt een online afspraak voor onderhoud bij de dealer en wint vervolgens een splinternieuwe auto. Dat overkwam meneer Paker, die zijn auto naar de werkplaats van Autobedrijf Van den Udenhout bracht en daarmee automatisch kans maakte op deze bijzondere prijs.

Wanneer klanten online een werkplaatsafspraak maken bij Autobedrijf Van den Udenhout, maken zij automatisch kans om kwartaalwinnaar te worden. Kom je als winnaar uit de bus bij deze loting, dan ben je één van de gelukkigen die kans maakt op de hoofdprijs: dit keer een gloednieuwe Volkswagen up!.

Feestelijke uitreiking

Voorafgaand aan de uitreiking werden de vijf kanshebbers gastvrij ontvangen met een uitgebreide lunch in ‘de Huiskamer’. Daarna volgde het spannende gedeelte, toen de koker met daarin de vijf namen tevoorschijn werd gehaald. Op het winnende lot was de naam van meneer Paker te lezen, die de nieuwe auto in ontvangst mocht nemen.

‘De Nieuwe Dealer’

Met deze jaarlijkse prijsuitreiking wil Van den Udenhout klanten stimuleren om afspraken voor onderhoud en reparatie online te maken via de ‘Werkplaatsplanner’ op de website. Alléén door op deze manier een afspraak in te plannen, spelen klanten automatisch mee voor de hoofdprijs. ‘We positioneren ons als De Nieuwe Dealer, daar moeten we dan ook inhoud aan geven door vernieuwend en onderscheidend te zijn. Dat doen we met dit soort acties, waarmee we onze klanten aanmoedigen om online met ons in contact te komen en tegelijkertijd de werkdruk bij onze medewerkers verlagen’, aldus algemeen directeur Kurt Verhees.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan