27 oktober 2023

Kersvers wielerkampioen Milan Vader koerst met Van den Udenhout

Kersvers wielerkampioen Milan Vader koerst met Van den Udenhout

Terwijl Milan Vader nog aan het nagenieten is van zijn eerste wielerzege tijdens de Ronde van Guangxi, fietst hij inmiddels weer ‘gewoon’ door het Brabantse landschap. Hij stapte - samen met klanten van zijn mobiliteitspartner Van den Udenhout - op de fiets voor een wielerclinic, waar deelnemers een unieke kans kregen om te leren van de kersverse kampioen.

De complete profbeleving

Voordat de deelnemers op de fiets stapten, gaf Milan Vader samen met zijn broer Damy letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van Team Jumbo-Visma. Terwijl hij met passie vertelde over de wielersport, werd de kooktruck – voorzien van complete keuken en verzorgersruimte – uitgebreid bezichtigd. Eenmaal op de fiets reed de officiële Škoda-volgauto van Team Jumbo-Visma achter het ‘peloton’ aan. ‘Ik heb er enorm van genoten. Het is goed georganiseerd, we zijn met een hele gezellige club mensen en we hebben de complete profbeleving mee kunnen maken’, aldus een enthousiaste deelnemer na afloop van de clinic.

actiefoto.jpg


Een bourgondisch tintje

Met al een flink aantal kilometers in de benen werd het sportieve gezelschap ontvangen bij Van den Udenhout in Boxtel voor een tussenstop. Wie het Brabantse autobedrijf kent, weet dat bourgondisch genieten hoog in het vaandel staat. Daarom werden de renners van de nodige energie voorzien onder het genot van een kleine Bossche bol, welke er vervolgens weer vanaf gefietst werd op weg naar Bossche vestiging van het bedrijf. En ook dáár stond achter de finishlijn weer een heerlijke lunch klaar bij ‘de Huiskamer’, waar na bijna 70 intensieve kilometers met volle teugen van genoten werd.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan