28 april 2021

Huur nu een elektrische (deel)fiets bij alle vestigingen van Autobedrijf Van den Udenhout

Huur nu een elektrische (deel)fiets bij alle vestigingen van Autobedrijf Van den Udenhout
Dit pick-up point voor elektrische fietsen in Eindhoven is gebouwd in samenwerking met het Leger des Heils

Het is sinds kort voor iedereen mogelijk om bij alle vestigingen van Autobedrijf Van den Udenhout snel en eenvoudig op een e-bike te stappen om bijvoorbeeld een boodschap te doen in de stad. Wie dit doet is nu extra milieubewust bezig, want voor iedere 250 gefietste kilometers wordt er een boom geplant.

Sociaal

Met de gratis smartphone-app, gelanceerd door de provider "Movelo", kan iedereen eenvoudig een e-bike reserveren. Movelo zorgt niet alleen voor de app, maar ook voor de plaatsing van de pick-up points voor de elektrische fietsen bij de vestigingen van het autobedrijf in ’s-Hertogenbosch, Oss, Veghel, Helmond, Son, Boxtel, Eindhoven en Veldhoven. Dat doet zij in samenwerking met het Leger des Heils: de speciale teams die zorgen voor de realisatie van de pick-up points, bestaan voor 50% uit medewerkers van Movelo en voor 50% uit daklozen of personen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Het bericht gaat verder onder de video

Verbinding met de (binnen)stad

Bij de 9 vestigingen van Van den Udenhout kan iedereen een e-bike huren om bijvoorbeeld even een boodschap te doen in het centrum. De nieuwe manier van mobiliteit verbindt het autobedrijf met de binnenstad. En wie even met de e-bike een boodschap doet, in plaats van met de auto, draagt bij aan de reductie van de uitstoot van CO2. Om deze ‘groene gewoonte’ te stimuleren, belooft Movelo een boom te (laten) planten per 250 gefietste kilometers.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Voor iedere 250 gefietste km's wordt er een boom geplant

Gezond bezig

De premium e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff die het autobedrijf aanbiedt, worden automatisch opgeladen wanneer ze in het pick-up point staan. Dus geen zorgen om een lege accu wanneer je een e-bike huurt. En om ze te kunnen gebruiken, hoef je de showroom niet binnen: van het reserveren tot aan het ontgrendelen van een e-bike, het gaat allemaal eenvoudig via de smartphone-app. Zo kan er ook tijdens de avonduren, of in het weekend, lekker worden gefietst. Je kunt een e-bike reserveren voor een uurtje, maar ook voor een hele dag. Autobedrijf Van den Udenhout (officieel dealer van Kalkhoff e-bikes) zet de deelfietsen zelf in als vervangend vervoer wanneer de klant een auto naar de werkplaats brengt.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan