31 oktober 2023

Han Arts aangesteld als Directeur Leasing

Han Arts aangesteld als Directeur Leasing

Om voorop te blijven lopen in een sterk veranderend mobiliteitslandschap, is Han Arts aangesteld als Directeur Leasing bij Van den Udenhout Groep. Met de aanstelling van de 47-jarige geboren en getogen Brabander haalt de leasetak van het autobedrijf ruim 20 jaar ervaring aan boord in B2B sales, in het bijzonder op gebied van autoleasing, wagenparkverduurzaming en schadepreventie.

Een natuurlijke stap  

Voor Han Arts voelt zijn nieuwe functie bij Van den Udenhout Lease als een natuurlijke stap: ‘Van den Udenhout is een ambitieuze en solide groep, waar ruimte is voor ondernemerschap en innovatie. De Brabantse gemoedelijkheid en het bourgondische karakter van het bedrijf spreken me aan’.   

Op de vraag waar hij zich de komende periode op wil gaan focussen, geeft de nieuwe Directeur Leasing zijn heldere visie: ‘Naast het versterken van onze positie op het gebied van personenauto-leasing, blijven we onverminderd gefocust op grijskentekens. Daarbij streven we naar een leidende rol in het beheer van grote LCV-wagenparken’.  

Achtergrond in verduurzaming  

Zijn achtergrond in de verduurzaming van wagenparken, stelt Van den Udenhout Lease in staat om klanten nóg beter van dienst zijn bij ‘groene’ vraagstukken. ‘Bij Van den Udenhout is duurzaamheid een belangrijke pijler, die we ook graag aan onze klanten mee willen geven. Dat begint bij specialistisch advies, niet alleen over elektrisch rijden, maar ook over zaken als subsidies, laadoplossingen en het inzetten van fietsen en e-bikes’, aldus Han Arts, die zelf - ongeacht zijn voorliefde voor auto’s - maar wat graag op de racefiets of mountainbike stapt.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan