27 maart 2018

Dealer van Kalkhoff e-bikes

Dealer van Kalkhoff e-bikes
Auto's & e-bikes? Dubbel rijplezier!

De combinatie van auto’s & e-bikes is ideaal voor zowel consumenten- als voor de zakelijke markt. Wij zijn dan ook erg trots dat wij per 2 april aanstaande trotse dealer zijn van Kalkhoff e-bikes.

Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer. We zijn niet alleen innovatief met onze mooie automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en met onze prachtige showrooms. Maar ook met de nieuwste vormen van mobiliteit! Na een pilot in de pop-up store in 's-Hertogenbosch weten we dat de combinatie van auto’s en elektrische fietsen ideaal is voor zowel consumenten- als voor de zakelijke markt.

Kalkhoff & Van den Udenhout

Kalkhoff staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook Van den Udenhout streeft zoveel mogelijk naar de verduurzaming van wagenparken. De e-Golf en andere elektrische modellen uit onze range zijn hier een perfect voorbeeld van. Door e-bikes toe te voegen aan onze portefuille kunnen wij onze particuliere klanten, maar ook de zakelijke rijder, bedrijfseigenaren, MKB’ers en wagenparkbeheerders perfect voorzien van (duurzame) mobiliteit op maat.

Met een testparcours en een divers assortiment Kalkhoff e-bikes hebben wij voor iedereen de perfecte fiets. We bieden de e-bikes aan zoals u dat bij ons ook met auto’s gewend bent: full service en mogelijkheden van private lease voor de particuliere markt tot en met full operational lease voor de zakelijke markt.

Vanzelfsprekend gaat u ook de voordelen genieten van de Fijner Rijden Pas in combinatie met uw nieuwe e-bike.

Meer informatie over Kalkhoff e-bikes

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan