17 mei 2019

Belangrijke ontwikkelingen omtrent de verkoopactiviteiten van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens in Veghel

Belangrijke ontwikkelingen omtrent de verkoopactiviteiten van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens in Veghel
Het voormalige Audi-pand van Van den Udenhout in Veghel wat wordt omgebouwd tot compleet nieuw Service Centrum

De sales-activiteiten van het filiaal van Autobedrijf Van den Udenhout in Veghel worden per 1 juni verplaatst naar de andere vestigingen van de merkdealer. Voor onderhoud aan de auto wordt per 27 mei een compleet nieuw Service Centrum geopend aan het Heuvelplein 7 te Veghel, recht tegenover het huidige pand.

Vernieuwde showrooms

De verkoopactiviteiten, aangaande nieuwe én jong gebruikte auto's van de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, van de vestiging in Veghel worden gecentraliseerd. Ze worden verplaatst naar de vernieuwde showrooms in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss en Helmond. Daar staan per 1 juni ook de 'vertrouwde gezichten' uit Veghel klaar om advies te geven bij de aankoop van een nieuwe auto.

Service Centrum

Voor onderhoud en/of reparatie aan de auto zijn onze klanten per 27 mei van harte welkom in het splinternieuwe Service Centrum aan het Heuvelplein 7 te Veghel. Daar kunnen ook eventuele garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

De verbouwing van het voormalige Audi-pand in Veghel tot Service Centrum

De verbouwing van de voormalige Audi-showroom in Veghel tot splinternieuw Service Centrum.

Wij zijn ons er zeer van bewust dat service vooral gemak dient te zijn. En daarom bieden we in het nieuwe Service Centrum nóg meer aandacht en service dan onze klanten al van ons gewend waren. Want als Erkend Servicepartner voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij alle kennis en knowhow voor deze merken in huis. Uiteraard is de historie van de auto van iedere klant bij al onze vestigingen bekend.

Prachtige beleving

Onze automerken zijn volop in beweging. En ook het modellenprogramma breidt zich in rap tempo uit. Onze vernieuwde showrooms in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss en Helmond hebben de meest moderne uitstraling. En met de nieuwste Volkswagen-, Audi-, SEAT-, ŠKODA- en Volkswagen Bedrijfswagens-modellen in huis, wordt u als klant daar een prachtige beleving geboden. We zijn niet voor niets De Nieuwe Dealer.

Naar alle vestigingen

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan