3 december 2020

Autobedrijf Van den Udenhout opent Private Lease Citystore in winkelstraat Den Bosch

Autobedrijf Van den Udenhout opent Private Lease Citystore in winkelstraat Den Bosch
Alléén in de nieuwe Citystore private lease jij de Volkswagen Polo voor slechts € 275,- per maand

De Citystore van Autobedrijf Van den Udenhout in het centrum van Den Bosch opent na een verbouwing donderdag de deuren met een volledig nieuw concept.

Een winkel waar iedereen een nieuwe auto kan (private) leasen. Waar voorheen voornamelijk leuke gadgets en hebbedingetjes werden verkocht, ligt de focus van de Citystore van het autobedrijf nu op private lease. Een concept wat uniek is in Nederland.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Het concept van de nieuwe Citystore in Den Bosch ligt op Private Lease

Private Lease Store

"In onze nieuwe Private Lease Store kan iedereen ter plekke, in de winkelstraat van Den Bosch, zijn volgende auto configureren," legt Mark Bastiaansen, commercieel directeur van Van den Udenhout, uit. "Er is keuze uit nieuwe auto's van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Maar wij bieden ook jong gebruikte auto's aan," vervolgt hij. "Er kan gekozen worden voor contracten met een flexibele looptijden. Denk aan private lease al vanaf 24 maanden."

Speciale aanbiedingen

Wie zijn volgende auto zoekt, hoeft dus geen bezoek meer te brengen aan één van de showrooms van het autobedrijf. De Citystore heeft alle merken onder één dak! Dat is makkelijk vergelijken. En ook de aanbiedingen liegen er niet om.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Koop een Kalkhoff e-bike in de Citystore van Van den Udenhout

Introductie-aanbieding Volkswagen Polo

Ter ere van de opening van de vernieuwde Private Lease Citystore is er een introductie-aanbieding op de Volkswagen Polo. "De Polo is een echte private lease-topper," vertelt Bastiaansen. "En waar die normaal voor € 374,- p/m over de toonbank gaat, bieden wij 'm in de Store - in een gelimiteerde oplage - aan voor € 275,- p/m (o.b.v. 48 mnd en 10.000 km/j)." Bezoekers profiteren daarmee van een speciaal openingsvoordeel van totaal € 4.752,-. "Onze medewerkers van de Private Lease Store informeren je graag over deze waanzinnige aanbieding."

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De Private Lease Store van Van den Udenhout in Den Bosch

Je vindt de Citystore in het bruisende hart van 's-Hertogenbosch, Achter het Stadhuis 20.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan