6 augustus 2020

Audi A5 35 TFSI: nieuwe instapper in de A5-familie met mild-hybrid technologie

Audi A5 35 TFSI: nieuwe instapper in de A5-familie met mild-hybrid technologie
De nieuwe Audi A5 staat klaar voor proefritten bij Van den Udenhout

Audi breidt haar A5-familie verder uit met een nieuwe mild hybride benzinemotor. De 35 TFSI is nu beschikbaar voor zowel de A5 Sportback, de A5 Coupé en de A5 Cabriolet. De Audi A5 Sportback Pro Line 35 TFSI is er al vanaf € 47.490,-.

Mild hybride

De nieuwe 35 TFSI is uitgevoerd met mild-hybrid technologie, wat betekent dat er tijdens het afremmen energie wordt teruggewonnen. Die wordt opslagen in een kleine accu en wordt door een kleine elektromotor weer gebruikt tijdens het wegrijden. Tot een snelheid van 22 km/u wordt elektrisch gereden, wat een hoop brandstof bespaart (maximaal 0,4 liter per 100 km).

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De nieuwe Audi A5 bij Van den Udenhout

De 150 pk sterke 2.0 benzinemotor is gekoppeld aan een een S tronic transmissie, een zeventraps automaat met dubbele koppeling. Hij rijdt 223 kilomter per uur op top en sprint in 9,1 seconden vanuit stilstand naar de 100 km/u.

Drie uitvoeringen: Pro Line, Business Edition en S Edition

De auto is standaard verkrijgbaar als Pro Line, met 17" lichtmetalen velgen, led-koplampen, automatische airconditioning en parkeerhulp achter. Daarna volgt de extra comfortabele Business Edition die daar onder andere MMI-naviagtie met 10,1" touchscreen, Virtual Cockpit en matrix led-lampen aan toevoegd. Standaard staat die op 18" lichtmetaal. On top of the bill staat de S Edition, die de auto met een sportonderstel en een S line interieur- en exterieurpakket extra sportief maakt.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Virtual Cockpoit in de nieuwe Audi A5

De Audi A5 35 TFSI is per direct bestelbaar. De Sportback, uitgevoerd als Pro Line, is er al vanaf € 47.490,-. De Business Edition en de S Edition kosten respectievelijk € 50.100,- en € 53.090,-.

Vraag direct een proefrit aan

Proefrijden in de nieuwe Audi A5

De nieuwe Audi A5 Sportback is nu bij Van den Udenhout beschikbaar voor testritten. En alleen in de maand augustus met € 2.000,- aankoop- of leasekorting. Een uniek voordeel, alleen bij Van den Udenhout. Dus vraag direct een proefrit aan en stap als één van de eersten in.

Bekijk de unieke aanbieding

 

De A5 als demo bij Van den Udenhout

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan