16 april 2019

25.000ste private lease-relatie VWPFS betreft klant van Autobedrijf Van den Udenhout

25.000ste private lease-relatie VWPFS betreft klant van Autobedrijf Van den Udenhout
Mevrouw Juliette Wolderling is de 25.0000ste private lease-relatie van Volkswagen Pon Financial Services

Het 25.0000ste private lease-contract van VWPFS is afgesloten bij de SEAT/ ŠKODA-vestiging van Autobedrijf Van den Udenhout in 's-Hertogenbosch. Vrijdag 12 april nam mevrouw Wolderling er haar splinternieuwe auto in ontvangst. Een bijzonder moment.

Van een aflevering van een nieuwe auto maken wij altijd een klein feestje. En vrijdagmiddag is het dubbel feest. Mevrouw Juliette Wolderling neemt bij onze ŠKODA-vestiging aan de Balkweg 6 haar gloednieuwe ŠKODA Rapid Spaceback in ontvangst. Die rijdt ze op basis van een private lease-constructie. Daarmee is mevrouw Wolderling de 25.0000ste private lease-relatie van Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS).

Het heuglijk moment laten wij niet zomaar de revue passeren. Bij binnenkomst staan de Bossche bollen klaar en wordt mevrouw Wolderling van harte welkom geheten door ons verkoopteam. Samen met haar zoon komt zij vrijdagmiddag haar nieuwe auto ophalen.

Autostadt

Nadat alle knopjes, veiligheidssystemen en andere technische snufjes van de ŠKODA Rapid Spaceback zijn uitgelegd, krijgt ze de sleutel van haar hagelnieuwe auto in handen. Even daarna neemt ze ook de cheque die ze aangeboden krijgt van VWPFS in ontvangst: samen met haar gezin mag ze gaan genieten van een arrangement Autostadt, een toeristische attractie direct naast de fabriek van Volkswagen in Wolfsburg (Duitsland).

Rijden zonder zorgen

Met een grote glimlach op haar gezicht rijdt mevrouw Wolderling zorgeloos weg in haar nieuwe auto. Want dat is waar private lease voor staat. Rijden zonder zorgen. Voor een vast all-in bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe auto. Daarbij wordt alles voor u geregeld. Zo heeft u geen omkijken naar bijvoorbeeld de wegenbelasting of APK. En ook onderhoud en een allrisk dekking zijn inbegrepen. Het enige waar u zelf aan hoeft te denken, is de brandstof.

Mevrouw Juliette Wolderling is de 25.000ste private lease-relatie van Volkswagen Pon Financial Service

Wij wensen mevrouw Wolderling veel plezierige en schadevrije kilometers toe!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan