31 maart 2021

2 + 2: standaard garantie op iedere nieuwe Audi, Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT en ŠKODA uitgebreid met twee jaar

2 + 2: standaard garantie op iedere nieuwe Audi, Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT en ŠKODA uitgebreid met twee jaar

Op iedere nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagen met een brandstofmotor zit - vanaf modeljaar 2021 - standaard 4 jaar garantie. De 2 jaar fabrieksgarantie is nu namelijk aangevuld met 2 jaar Extra Garantie.

Een fijne zekerheid

Natuurlijk voldoet iedere nieuwe personenauto van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA - en zo ook iedere nieuwe bus van Volkswagen Bedrijfswagens - aan hoge kwaliteitseisen wanneer die één van de showrooms van Autobedrijf Van den Udenhout, de officiële merkdealer, verlaat. Maar ook al zijn alle (kwalitatief hoogwaardige) onderdelen in iedere nieuwe (bedrijfs)auto zeer zorgvuldig op elkaar afgestemd, niemand weet vooraf of er nog verrassingen komen. Van een onschuldige motorstoring tot een piepende voorstoel: zo af en toe werkt er wel eens iets niet helemaal naar behoren. En dan is vier jaar garantie een fijne zekerheid!

Bekijk direct alle nieuwe voorraadauto's

Garantiewerkzaamheden

Een klant kan aanspraak doen op de fabrieksgarantie, zolang onderhoud en reparaties aan de auto of bedrijfswagen maar volgens de fabrieksvoorschriften worden uitgevoerd door de officiële dealer. In de werkplaatsen van Van den Udenhout worden deze garantiewerkzaamheden gedaan. En wanneer het reguliere onderhoud (volgens de fabrieksvoorgeschreven onderhoudsmomenten) wordt uitgevoerd door de officiële merkdealer, dan profiteert de klant bovendien van gratis mobiliteitsservice. Dat betekent te allen tijde gratis hulp bij pech onderweg: 24/7 in heel Europa!

Maak direct een werkplaatsafspraak

2 + 2

Als er binnen de garantietermijn iets kapot gaan in of aan een nieuwe (bedrijfs)auto - als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout - dan garandeert Autobedrijf Van den Udenhout, als officiële merkdealer, dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen. Wanneer er een gebrek wordt opgemerkt, dan moet dit schriftelijk (bijvoorbeeld via de mail) worden gemeld aan het autobedrijf. Dat moet binnen één maand na constatering van het gebrek worden gedaan. En de klacht moet natuurlijk wel binnen de garantietermijn gemeld zijn.

De 2 jaar Extra Garantie start direct aansluitend op de eerste twee jaar fabrieksgarantie. Voor deze garantie geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km voor personenauto's en 150.000 km voor bedrijfswagens. De 2 jaar Extra Garantie is niet van toepassing op vol-elektrische voertuigen.

Eigenaarswissel

Binnen vier jaar alweer toe aan een andere auto? Bij een eigenaarswissel blijft de (resterende) garantie op de auto behouden.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan