De nieuwe Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen.

de nieuwe audi q8

Nu ook leverbaar als Q8 TFSI e (sportieve plug-in hybride)

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De imposante nieuwe Audi Q8 – het nieuwe topmodel van Audi’s SUV-reeks. Hij wordt gelanceerd als Q8 50 TDI quattro met een vanafprijs van € 120.130,-. En de Q8 is nu ook leverbaar als Q8 TFSI e (sportieve plug-in hybride). 

Keuze uit twee aandrijflijnen bij de Q8 TFSI e
De Audi Q8 TFSI e combineert een V6-benzinemotor met een elektromotor. Er zijn twee varianten, die van elkaar verschillen door het vermogen, de elektrische actieradius en de prestaties. De Audi Q8 55 TFSI e heeft een systeemvermogen van 280 kW/381 pk, komt 44 tot 47 kilometer ver in de elektrische stand en versnelt desgewenst in 5,8 seconden van 0 naar 100 km/h. De Audi Q8 60 TFSI e biedt 340 kW/462 pk, kan puur elektrisch 44 à 45 kilometer afleggen en trekt in slechts 5,4 seconden op van 0 naar 100

De vijfdeurs SUV-coupé
De nieuwe Audi Q8 biedt alles, waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe octagonale Singleframe-grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing evenals de hightech navigatie springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

De Audi Q8 is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de Q8 voorraad nieuw of Q8 occasions.

  • Octagonale singleframe grille
  • Sportief, dynamisch en efficiënt
  • Uitgebreide connectiviteit
  • Expressief design

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

Meer informatie

Minder informatie

De nieuwe audi q8: EEN SPORTIEVE RIJBELEVING

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Zijn puur mechanisch werkend middendifferentieel stuurt de aandrijfkracht standaard voor 40% naar voren en voor 60% richting achteras. Als de situatie daarom vraagt, verandert deze verdeling ten gunste van een betere tractie. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid maximaal vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

 
De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Zijn puur mechanisch werkend middendifferentieel stuurt de aandrijfkracht standaard voor 40% naar voren en voor 60% richting achteras.

UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT

De Audi Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot. Met de onlinediensten van Audi connect is het onder meer mogelijk om de navigatieroute aan te passen op basis van realtime gebeurtenissen. Met de innovatieve spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

 
De Audi Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot

IDENTITEIT: DE VERLICHTING

De nieuwe Audi Q8 heeft led-koplampen, die naar wens zijn te upgraden naar HD Matrix led-technologie. Om zelf buiten de auto van een visuele belevenis te genieten is de autoverlichting via de myAudi smartphone-app te bedienen.

 
De nieuwe Audi Q8 heeft led-koplampen, die naar wens zijn te upgraden naar HD Matrix led-technologie

VEILIGER

De Audi Q8 ondersteunt de bestuurder in veel situaties, bijvoorbeeld tijdens parkeren, bij het rijden in stadsverkeer en gedurende snelwegritten. Enkele van de behulpzame technologieën zijn een adaptieve rijassistent, efficiency assist, een kruispuntassistent, side assist, stoeprandalert en 360-graden-camera’s. Het digitale brein achter al deze features is zFAS, het “zentrale Fahrerassistenzsteuergerät”. Dat vormt zich permanent een beeld van de directe omgeving en stuurt op basis daarvan de assistentiesystemen aan. Afhankelijk van de uitrusting leveren vijf radarsensoren, zes camera’s, twaalf ultrasoonsensoren en een laserscanner alle benodigde informatie. In de nabije toekomst, waarbij we momenteel uitgaan van voorjaar 2019, komen daar zeer innovatieve functies bij zoals de Audi remote parking pilot en Audi garage pilot.*

TRADITIES EN INNOVATIES

Nog een laatste blik op de achterkant van de nieuwe Audi Q8. Dit beeld bevestigt wat u bij de eerste kennismaking al zag: deze SUV-coupé heeft decente lijnen en strakke vlakken, waardoor hij zich niet aan zijn omgeving opdringt. Zijn expressieve design bevat kenmerken van de allereerste Audi quattro. De Audi Q8 oogt premium en dynamisch.

 

deze SUV-coupé heeft decente lijnen en strakke vlakken, waardoor hij zich niet aan zijn omgeving opdringt. Zijn expressieve design bevat kenmerken van de allereerste Audi quattro. De Audi Q8 oogt premium en dynamisch

* De hier genoemde assistentiesystemen en geautomatiseerde technologieën zijn soms nog in ontwikkeling en daardoor nog niet leverbaar. In veel landen zijn zelfrijdende auto’s juridisch nog niet toegestaan. Verder is het goed om te weten dat de systemen alleen binnen de systeemgrenzen werken. Zij ondersteunen de bestuurder. Die blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.


VOORBEELDBEREKENING: Q8

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 81.866,- € 1.218,- € 98.426,- 7,99% € 54.578,- 36 maanden € 109.155,- € 27.279,-


Rijklaar v.a.
€ 93.700,-
Financieren v.a.
€1.218,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€1.484,- p.m.

 

4-jaar-garantie.png

Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing, evenals de hightech navigatie, springen in het oog.

DIRECT LEVERBAAR


OCCASIONS

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De Q8 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en pakketten, zo is er altijd een perfecte Q8!

  • Q8
  • Q8 S line
  • Q8 Pro Line Plus
  • Q8 Pro Line S
  • Q8 design selection
  • Q8 TFSI e

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

U wilt graag meer weten over deze Audi Q8 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.