De nieuwe Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen.

AUDI Q8: BINNENKORT VERNIEUWD EN ALS PLUG-IN HYBRIDE

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De Q8 wordt binnenkort vernieuwd en kun je nú al als pre-order bestellen, zodat je straks als één van de eersten in de Q8 rijdt. Het exterieurontwerp heeft een uitgebreide vernieuwing ondergaan, met nieuwe velgontwerpen, lakkleuren en interieurkeuzes die beschikbaar zijn. Naast de geavanceerde verlichtingstechnologie, zoals HD Matrix LED-koplampen met lasergrootlicht, wordt ook het motorenaanbod verder verfijnd.

De Audi Q8 is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de Q8 voorraad nieuw of Q8 occasions.

  • Later als plug-in hybride
  • Next level in design
  • Technologie en elegantie
  • Nieuwe verlichtingstechnologie

Meer informatie

Minder informatie

q8-03.jpg

DE AUDI Q8:

SAKHIR GOLD, ASCARI BLUE EN CHILI RED

Q8-01.jpg

De optionele Black en Black Plus-pakketten voor de Audi Q8 voegen opvallende hoogglans zwarte accenten toe aan de grille, raamlijsten en voor- en achterbumper. Om het karakter van de Q8 te versterken, zijn er drie nieuwe metallickleuren beschikbaar: Sakhir Gold, Ascari Blue en Chili Red. Het velgassortiment is uitgebreid met vijf nieuwe designs variërend van 21 tot 23 inch. Bij de instapversie zijn de stiksels op de stoelbekleding standaard uitgevoerd in een contrasterende grijze kleur. Het interieur biedt keuze uit negen decoratieve accenten.AUDI VIRTUAL COCKPIT IN FULL HD

Q8-02.jpg

Als onderdeel van de update breidt Audi het app-aanbod uit, waardoor verdere individualisering van het infotainmentsysteem mogelijk is via regelmatige software-updates. De Audi virtual cockpit, met aanzienlijke verbeteringen op het gebied van rijhulpsystemen, toont nu waarschuwingen en verkeersinformatie in verbluffende Full HD-kwaliteit. Het volledige leveringsprogramma van de Audi Q8 voor Nederland, inclusief specificaties en prijzen, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Het leveringsprogramma van de Audi Q8 voor Nederland wordt inclusief alle specificaties en prijzen in een later stadium bekendgemaakt.

Rijklaar v.a.
n.n.b.
Zakelijke lease v.a.
n.n.b.

 

4 jaar garantie

configurator.gif

STEL HIER jouw AUTO SAMEN!

Je kunt jouw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kun je selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel jouw auto samen


De Q8 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • TFSI e
  • SQ8

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Je wilt graag meer weten over deze Audi Q8 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch of Eindhoven.