De sterk vernieuwde Audi Q7 is een karaktervolle verschijning en synoniem voor zelfverzekerdheid op de weg.

Zelfverzekerd en comfortabel: de audi q7

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De vernieuwde Q7 is nu ook verkrijgbaar als plug-in hybride.

MEER INFORMATIE Q7 PLUG-IN HYBRIDE 

De sterk vernieuwde Audi Q7 is een karaktervolle verschijning en synoniem voor zelfverzekerdheid op de weg. Andere pluspunten zijn de royale interieurruimte en het comfort waarmee de inzittenden reizen. De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

De Audi Q7 is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de Q7 voorraad nieuw of Q7 occasions.

  • Krachtige uitstraling
  • Vijfsterren veiligheid
  • Digitaal dashboard
  • Innovatief en intuïtief 

Meer informatie

Minder informatie

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

Een kwestie van kleur bekennen

Qua uitstraling kunt u met de Audi Q7 alle kanten op, van uitgesproken sportief tot ingetogen elegant, van opvallend tot terughoudend. Wij geven u hier alvast een voorproefje. 

De Barriquebruine Audi Q7 heeft 22 inch velgen van Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design.

De Barriquebruine Audi Q7 heeft 22 inch velgen van Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design.

Een krachtige uitstraling

Aan de voorkant valt de octagonale singleframe-grille op met verchroomde verticale spijlen. De nieuw ontworpen dorpels van de Audi Q7 benadrukken dat deze bolide met zijn grote bodemspeling ook van wanten weet als het asfalt plaatsmaakt voor ruiger terrein. Andere highlights van deze grote SUV zijn de nieuwe koplampen en de chroomstrip die de achterlichten met elkaar verbindt.

De beste verlichting

De beste verlichting die we hebben? Dat moeten de HD-matrix led-koplampen zijn, aangevuld met laser voor het grootlicht. Zulk helder licht en een lichtbundel die zo ver vooruitschijnt heeft u waarschijnlijk niet eerder gehad. Deze lampen zien er bovendien heel mooi uit met een 3D-verlichtingsdesign, dynamische knipperlichten en de korte animatie bij het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

De beste verlichting die we hebben? Dat moeten de HD-matrix led-koplampen zijn, aangevuld met laser voor het grootlicht

Optimale support op de achtergrond

Met de modernste autotechnologie is veel mogelijk en Audi laat u daar in de vernieuwde Q7 optimaal van profiteren. Dat zijn we aan onze stand verplicht. De diverse elektronische assistentiesystemen maken autorijden veiliger en zorgen voor ontspanning. Een goed voorbeeld is adaptive drive assist, waarin adaptive cruise control samenwerkt met lane assist. Bij het onverhoopt onwel worden van de bestuurder komt emergency assist in actie en wordt de auto behoedzaam afgeremd tot stilstand. Via Audi connect kunnen inzittenden de hulpdiensten alarmeren. De surround-camera’s, kruispuntassistent, afslagassistent en andere elektronische hulpsystemen ondersteunen u tijdens in- en uitparkeren, wegrijden uit een onoverzichtelijke uitrit, afslaan naar links op een weg met druk tegemoetkomend verkeer en in nog veel meer situaties.

Rijklaar v.a.
€ 84.290,-
Verzekeren v.a.
Financieren v.a.
Zakelijke lease v.a.
€ 1.392,-

 

4-jaar-garantie.png

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De nieuwe Q7 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte Q7!

  • Q7 Pro Line
  • Q7 Pro Line S
  • Q7 Pro Line Plus

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze Audi Q7 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.