de nieuwe q6 e-tron is onthuld
nú te configureren en te bestellen

* Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

De Q6 e-tron blinkt uit in alles. Het is het eerste productiemodel van Audi op het Premium Platform Electric (PPE) en is voorzien van revolutionaire technologie, infotainment en veiligheid. Laat hier jouw gegevens achter en blijf op de hoogte van de eerste bestelmogelijkheid, events en productinformatie. 

  • 250 km laden in 10 minuten
  • Het mooiste uitzicht is het interieur
  • Nieuwe LED-verlichting
  • Krachtige elektromotoren
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Meer informatie

Minder informatie

q6etron-verlichting-02.jpg

DE AUDI Q6 E-TRON

Trendsettend interieur

q6etron-interieur.jpg

De Audi Q6 e-tron introduceert een volledig nieuw interieurconcept van Audi. Door de gelaagde opzet en toonaangevende materialen is sprake van een strakke, enigszins futuristische uitstraling.Slimme verlichting

q6etron-verlichting.jpg

Het interactielicht is een dynamische lichtstrip onderaan de voorruit die deel uitmaakt van het lichtpakket plus met ambient lighting. Aan de hand van een breed kleurenspectrum ondersteunt dit licht de bestuurder met gemakkelijk te begrijpen effecten, bijvoorbeeld tijdens afremmen of het inslaan van een zijweg. Daarnaast is het ook heel fraai om te zien.

Gespierde uitstraling

q6etron-exterieur.jpg

De Audi Q6 e-tron introduceert een volledig nieuw interieurconcept van Audi. Door de gelaagde opzet en toonaangevende materialen is sprake van een strakke, enigszins futuristische uitstraling.

audi connect met nieuwe diensten

q6etron-connect.jpg

De nieuwe service 'voorspellende onderhoudsherinnering' houdt de conditie van geselecteerde slijtagedelen in de gaten. Je ziet de status daarvan in de myAudi-app. Via de dienst 'diagnose op afstand' ontvang je gerichte vervolgadviezen.

Rijklaar v.a.
€ 76.500,-
Zakelijke lease v.a.
€ 1.142,-

elektrisch-rijden-liggend.png

configurator.gif

STEL HIER jouw AUTO SAMEN!

Je kunt jouw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kun je selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel jouw auto samen


De Q6 e-tron is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • edition
  • Advanced edition
  • S edition

EEN PLATFORM DAT ALLES VERANDERT
De Audi Q6 e-tron wordt de eerste auto gebaseerd op het nieuwe technologieplatform Premium Platform Electric (PPE), dat al in verschillende conceptcars wordt gebruikt en uitgerust is met een 800 volt-systeem. Resultaat? Een SUV met een typisch Audi design, aangedreven door krachtige en efficiënte elektromotoren. Om maximaal te genieten van zijn autonomie van bijna 600 km, kunt u vertrouwen op een innovatief batterij- en laadbeheersysteem, ondersteund door een volledig nieuwe elektronische architectuur. De Audi Q6 e-tron introduceert hiermee het volgende grote hoofdstuk in de elektrificatie en digitalisering van het Audi gamma.

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 Meer informatie

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Je wilt graag meer weten over deze Audi Q6 e-tron van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch of Eindhoven.