Een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro-aandrijving.

AUDI A8

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Met een aantrekkelijk design voor het front en de achterzijde plus innovatieve technologieën onderstreept Audi de aanwezige en sportieve elegantie van de Audi A8. Geavanceerde nieuwe verlichtingsfuncties en tal van andere technologische highlights die het genoegen van zowel de bestuurder als de bijrijders nog verder vergroten, onderstrepen de rol van de Audi A8 als een absolute innovatie ten opzichte van de vorige A8. De Audi A8 straalt sportiviteit en daadkracht uit zonder de elegantie uit het oog te verliezen.
Het optionele glazen panorama dak geeft een nog beter beeld van interieuropzet die zeer ruim en licht is. Het dak heeft een zwarte afwerking wat zorgt voor een fraai gezicht.

De Audi A8 is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de A8 voorraad nieuw of A8 occasions. 

  • Audi A8 met een sportieve touch
  • Altijd de juiste aandrijving
  • Digitale achterlichten
  • Gemakkelijk opladen

Meer informatie

Minder informatie

Audi_A8_L.jpg

De vernieuwde audi a8

De Audi A8 maakt gebruik van de Digital Matrix LED-koplampen van DMD (digital micromirror device) technologie. De Audi A8 heeft een nieuwe functie namelijk rijbaan- en oriëntatieverlichting voor op de snelweg. Daardoor voorzien de koplampen nu in een grote baan aan licht, waardoor de rijbaan voor de bestuurder nog beter zichtbaar is dan ooit. De Digital Matrix LED-koplampen zorgen tevens voor de dynamische animatie als onderdeel van de coming home/leaving home functies.
Het aanbod aan stoelen en stoeluitrusting in de Audi A8 is gevarieerd. De stoelen zijn comfortabel stralen veel luxe uit, vooral achterin. De relaxstoel in de A8 is de top-of-the-range binnen de vele keuzemogelijkheden. Deze stoel geeft u veel verschillende mogelijkheden in het verstellen van de stoel. Een geavanceerde voetensteun onder de rugleuning van de voorpassagiersstoel die niet alleen de voeten van de passagiers kan verwarmen, maar ze ook in verschillende gradaties kan masseren.
In de Audi A8 zit de LMMI Navigatie plus standaard inbegrepen. De online- en Car-2-X-diensten van Audi connect ondersteunen het navigatiesysteem. Achterin is het mogelijk voor de passagiers om content van bekende streamingplatforms te bekijken. Eveneens nieuw voor de Audi A8 is remote park assist plus, dat deel uitmaakt van het ‘Park’ pakket. Doormiddel van dit pakket helpt de auto u met het inparkeren van de Audi A8, het inparkeren is zelfs mogelijk als de bestuurder buiten het voertuig staat.

Hoogstaand comfort

Comfort.jpg

De Audi A8 is erop gericht om aan de verwachtingen van de inzittende te voldoen. Prachtige materialen en een nauwkeurige afwerking laten zien dat dit een belangrijk speerpunt is voor deze Audi A8. Om u reiscomfort verder te vergroten kunt u kiezen voor de optionele comfortstoelen voorin en de comforthoofdsteunen achterin. Nog meer comfort is mogelijk met stoelventilatie en ingebouwde massagefuncties voor- en achterin. De ambiance is uitnodigend en speciaal. Hoofd- en beenruimte zijn in royale mate voorhanden. De feilloze afwerking ondersteunt de beleving in de Audi A8.

Alles onder controle

Alles-onder-controle.jpg

De content van u mobiele apartaat zoals u telefoon of tablet kunt u in de Audi A8 eenvoudig streamen op de grote beeldschermen achterin de Audi. Het achterin werken en ontspannen in de Audi wordt hiermee nog vanzelfsprekender. Ook de klimaatregeling, stoelinstellingen en andere comfortfuncties zijn achterin te bedienen. Het is mogelijk om de Audi A8 te laten leveren met gescheiden achterstoelen, in dit geval bekleed met parelmoerbeige leder Valcona.

DE AUDI A8 zorgt voor innovatieve beleving

De Audi A8 heeft een herkenbaar design en zit vol innovatieve techniek. Geniet van het comfort en de indrukwekkende rijervaring.

Rijklaar v.a.
€ 132.175,-
Zakelijke lease v.a.
€ 1.666,- p.m.
Financieren v.a.
€ 1.470,- p.m.

 

4 jaar garantie

configurator.gif

STEL HIER jouw AUTO SAMEN!

Je kunt jouw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kun je selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel jouw auto samen


De A8 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en pakketten:

  • TFSI E

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze Audi A8 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch of Eindhoven.