De nieuwe A6 Avant heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel.

audi a6 avant

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De nieuwe Audi A6 Avant heeft een strak elegant uiterlijk, is voorzien van de modernste digitale technieken en is de ruimste in zijn klasse. Deze sportieve zakenauto heeft vloeiende, lange lijnen die zijn dynamische karakter accentueren. Gecombineerd met zijn strakke, ruime en innovatieve interieur is dit een stijlvolle en ideale zakenauto voor de sportieve rijder.

De Audi A6 is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de A6 voorraad nieuw of A6 occasions.

  • Coupé-achtige daklijn
  • Ruim en comfortabel interieur
  • 7-inch TFT-kleurendisplay
  • Toonaangevende verlichting

Meer informatie

Minder informatie

Onze showrooms zijn weer geopend op afspraak voor verkoop-activiteiten!

DESIGN KRIJGT DE RUIMTE

Zijn uiterlijk gaat echter niet ten koste van de bagageruimte. Die heeft een capaciteit van 565 liter en kan worden vergroot naar 1680 liter door de achterbank neer te klappen. Zowel de kofferklep als het rolscherm in de bagageruimte is elektrisch te openen en te sluiten.

MILD HYBRID-TECHNOLOGIE STANDAARD OP ALLE MOTOREN

Alle motoren in de nieuwe Audi A6 Avant worden standaard voorzien van Audi’s mild hybrid-technologie (MHEV). Die techniek zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een lager brandstofverbruik in de praktijk. Het systeem kan bij 48V tijdens het remmen tot wel 12 kW terugwinnen en opslaan in een lithium-ionbatterij. De vrijloopmodus bij uitgeschakelde motor werkt in de nieuwe Audi A6 Avant tussen 55 en 160 km/u, terwijl de start-stopfunctie al vanaf 22 km/u actief is.

De standaankleding voor een buitenlandse beurs of alle koffers, dozen en tassen voor de zomervakantie zijn eenvoudig mee te nemen in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.  Animatie bagageruimte

DYNAMIC ALL-WHEEL STEERING

De draaicirkel verkleinen door meer wielen te laten sturen. Een simpel idee, vooruitstrevende techniek. Dynamic all-wheel steering is naast de Audi A8 nu ook optioneel op de Audi A6 verkrijgbaar

GEPERSONALISEERDE WEGLIGGING

Klanten kunnen kiezen uit vier verschillende onderstellen. Naast de standaard wielophanging met stalen veren zijn er het sportonderstel, de wielophanging met instelbare schokdempers en adaptieve luchtvering. De optionele vierwielsturing maakt de A6 Avant nog wendbaarder.

In de A6 Avant zitten perfect op elkaar afgestemde camera’s, radars en ultrasoon sensoren herkennen en beoordelen rijsituaties.

GEAVANCEERDE ASSISTENTEN

Net als de A6 Limousine beschikt de Avant over een uitgebreide reeks elektronische rijassistenten en veiligheidssystemen. Voorbeelden daarvan zijn Adaptive Drive Assist (dat werkt bij snelheden tot wel 250 km/u), het Audi pre sense 360°-systeem (dat de directe omgeving van de auto scant) en Emergency Assist (dat bij gevaarlijke situaties zelf ingrijpt als de bestuurder dat niet doet). Bijna alle functies van de nieuwe A6 Avant worden aangestuurd via de twee schermen van het MMI-systeem. Het bovenste display (10,1 inch groot als de Audi is uitgerust met MMI navigation plus) wordt gebruikt voor navigatie en infotainment, terwijl het 8,6 inch grote exemplaar daaronder is bedoeld voor de climate control en andere comfortfuncties. Wie MMI navigation plus bestelt, krijgt ook de beschikking over de volledig digitale Audi virtual cockpit, die zich laat bedienen met multifunctionele knoppen op het stuurwiel.

 


VOORBEELDBEREKENING: A6 Avant

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 48.484,- € 721,- € 58.279,- 7,99% € 32.323,- 36 maanden € 64.645,- € 16.161,-


Rijklaar v.a.
€ 65.690,-
Financieren v.a.
€ 721,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 801,- p.m.

 

4-jaar-garantie.png

De nieuwe A6 Avant is er met krachtige benzine- en dieselmotoren, die allemaal met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie werken.

DIRECT LEVERBAAR


OCCASIONS

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De A6 Avant is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte A6 Avant!

  • A6 Avant
  • A6 Avant design 
  • A6 Avant sport 

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze Audi A6 Avant van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.