winteracties bij van den udenhout. Is jouw auto klaar voor de winter?

profiteer van accessoire-aanbiedingen

De winter staat voor de deur. Daarom hebben we weer veel mooie acties om jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen in topconditie te brengen. Profiteer tevens van scherpe aanbiedingen op de mooiste accessoires en banden.

Werkplaatsafspraak inplannen

Ga direct naar de aftersales winteracties van:

Volkswagen

Audi

SEAT

ŠKODA

VW Bedrijfswagens

vw-winter-collage-block-02.jpg

Heb je alles wat je nodig hebt?

Kijk eens in de Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA webshop! Daar hebben we alles wat je nodig hebt om je auto helemaal winterproof te maken. Denk aan een calamiteitenkit, rubberen mattensets en veel handige artikelen om je kofferbak schoon en opgeruimd te houden. 

Volkswagen Webshop Audi Webshop

SEAT Webshop SKODA Webshop

Tips voor rijden in de winter

Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat

#1
Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.

#2
Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Houd het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.

#3
Vergeet ook de binnenkant niet. Bescherm het gestoffeerde interieur van je auto door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.

#4
Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.

Heb je meer grip nodig?

Beauty_Winter_2019_27.jpg

bandenwisselmaand-2.jpg

Nieuwe winterbanden?

Heb je nog geen winterbanden, of zijn ze gewoon aan vervanging toe? Dan bestel je jouw winter- of all-seasonbanden eenvoudig in onze webshop. De monteur zet ze gelijk voor je onder de auto.

Vind je winterbanden

Je remafstand uitgelegd

Als je een noodstop moet maken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk stilstaan. Daarom moeten je remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort je je remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden vergen andere capaciteiten dan bij warm, zomers weer. Daarom kun je in de winter het beste voor winterbanden kiezen. Deze voeren het water beter af en en hebben meer grip als het buiten koud is. Dit scheelt je al snel enkele meters, wat precies het verschil kan maken in een noodsituatie.

remweg-winterbanden-2000x1125-goed2.png

 Bekijk alle handige accessoires voor jouw

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagen

 

dakdragers.jpg

Dakdragers
Ideaal voor je ski’s of snowboard

Vind je dakdragers

dakkoffer.jpg

Bagageboxen
Voor wie graag wat ruimte overhoudt

Vind je bagagebox

VW-accessoires_3.jpg

Banden en accessoires
Van winterbanden tot sneeuwkettingen

Vind jouw accessoires

GTI-paraplu.jpg

Lifestyle producten
Voor de echte Volkswagen goodies

Lifestyle producten